Dagens fødselarer er…

gahan2009cv2009

…to velkendte stemmer med meget på hjerte og på deres CV (hvis dette ordspil kan tilgives). Tillykke til dem – og en ydmyg tak fra mig for deres mangeårige indsats – uanset hvad de mon laver og ikke laver nu, er deres værk betydeligt.

Og velkommen hjem til denne blogs anden forfatter!

3 tanker om “Dagens fødselarer er…”

 1. DM har jo været en del i Danmark de senere år, men vi kan jo bare ikke få nok….

  Og så må vi heller ikke glemme hr. Jørgensen. Respekt for at selv de musikalske analfabeter, som er mine forældre, kan citere ham og “Costa del Sol” – så er man som tekstforfatter nået særdeles langt ud.

 2. Ja, forsinket HIP-HIP-HURRA for Dave 🙂

  Glæder mig SÅ meget til koncerten i Parken..!! Er dog ikke helt så imponeret over “Sounds of the Universe”, som i mine ører er et skridt tilbage ift. “Playing the Angel”.. Andre som har det på samme måde – eller måske modsat..??

  Alan Wilder tilbage – han var garant for den kvalitative DM-sound.! Og havde han ikke været en del af bandet, så havde “Enjoy the silence” ikke været den sang den er, men bare en stille ballade (som Martin Gore havde skrevet den til at være). Men heldigvis så så/hørte Alann Wilder potentialet i nummeret og speedede den op til den sang, vi kender idag.

  Anyway – DM live er altid garanti for en god fest 🙂

 3. Tillykke Dave…
  For mange år siden plejede jeg at fejre dig med hjemmebag og højt DM musik. Men det er som om, at det var dengang… Men omvendt kunne jeg da godt lige spise lidt kage.

  Tillykke ihvertfald

Skriv et svar