Det ligner ikke Aalborg?

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-quito5.jpg

Det er det heller ikke. Det er downtown Quito i Ecuador. Landet der i går stod for VM’s første upset, da dets hold uventet slog Polen 2-0. Det var få timer efter at Tyskland i en atypisk underholdende åbningskamp havde hustlet sig til 4-2 over Costa Rica. I dag er det klassiske England; 40 years of hurt never stopped them dreaming. De møder Paraguay. Og Sverige starter også, mod Trinidad-Tobago. Og senere igen, lørdag aften, er der så mægtige Argentina mod ubeskrevne Cote D’Ivoire. VM er begyndt og det er blevet sommer.

6 tanker om “Det ligner ikke Aalborg?”

 1. Nu skal svenskernes præstation ses under en lidt specielt lup, men jeg synes de i modsætning til England, viste en fremragende spil – resultatet til trods. Stor sikkerhed i deres spil uden at det var bagstræberisk eller kedeligt. Selvf en forholdsvis overkommelig baggrund. Men som i kval’en, så synes jeg det så rigtigt solidt ud. Og sammenlignet på dagens præstationer, så må England vist hellere sikre sig de sidste point mod T&T. Hvilket så forhåbentligt heller ikke skulle være et problem. 🙂

  Overraskelser so far:
  Polen: Umådeligt svag moral og holdånd.
  Elfenbenskysten: Tog lidt tid for dem at komme i gang – men da Argentina gav plads, var de næsten ved at rende dem totalt over ende. Drogba kunne rende rundt som en bedre Stoichkov og lege primadonna, men var her der og alle vegne med hjertet uden på trøjen. Kæmpe kamp af ham.

 2. På ingen måde opløfftende at se Eeeengerland..Puha sikke en gabende forestilling, Sven Göran er den mest taktisk deffensive indstillet manager pt i europærisk landsholds bold…

 3. Heldigvis medfører selvmål ikke robotdans 🙂

  Men Englands spillestil kan da i øvrigt kun glæde dem der måtte savne Norge i dette VM.

 4. Jovist ligner det Aalborg Jens…Især nu hvor solen skinner så befriende over limfjorden og ønsket om Crouchino på vidunderlig vis, får bolden i nettet i eftermiddag.

  Dagens Spilleforslag

  England – Paraguay: Crouch som første målscorer, spillet for en 50er

Skriv et svar