Det var en lørdag aften

Du skal ikke være ked af at du ikke kan komme, sagde Jens til mig. Nu har jeg så set Danish Mew Awards på DR1 (eller var det TV-2) og er på vej i seng. I morgen vil jeg tænke på noget andet.

10 tanker om “Det var en lørdag aften”

 1. Dén aften led da sit afgørende knæk, da den jyske morfar fik prisen for ‘sangskriver’. Det var i denne næstsidste af de fem nomineringer, at JU havde fortjent prisen allermest!
  + I ‘sanger’…

 2. MusicLover: glem ikke de morsomme indslag. Hvor vi lo! Forhåbentlig er der nogen der udgiver denne komik i verdensklasse på dvd.

  Specielt den hvor de lod en fyr i en undertrøje lave en meget præcis og meget ond parodi på Tue West var morsom. Men så skrækkelig rædsomt som ham fyren med de stirrende øjne synger Tue West vel dog trods alt ikke!

  Og Simon Kvamms indslag, nøj hvor vi rullede rundt på gulvet…

 3. Fantastisk show! Stort at se Antony & the Johnsons – med Antony Hegarty uden paryk spille trommer til et Tue West nummer.

 4. “Og der er vel også noget rock’n’roll over at blive sat ud i periferien af popkulturens hyldest af sig selv og sine…”

  Spot on, Danny Boy:-)

 5. Lidt af en ørkenvandring at komme igennem hjemme foran tv (dog ikke nær så kedeligt som P3 Live showet for et par mdr siden). Er det ikke bare en lang reklameblok for den danske pladebranche. De udvælger et par navne med rimelig succes hos pladekøberne og fordeler de vigtigste priser mellem dem. I år var det TV-2, Mew og Røgsystemet der løb med den vigtige tv-eksponering og kan sælge endnu flere cdere når butikkerne åbner i morgen?

 6. Anne Linnet sagde det så viist: “Musik er IKKE konkurrence, musik er musik.” Selvom den sidste del var lidt kryptisk, så har hun jo så inderligt ret. Prisuddelinger er jo blot en spejling af de populære mediers musiksmag, og TV-2 er bare mere populære end en skaldet fyr, som vist nok var med i et band, som vist nok havde nogle hit engang ; )
  Og der er vel også noget rock’n’roll over at blive sat ud i periferien af popkulturens hyldest af sig selv og sine…

 7. Man havde da håbet på et eller andet, men i et stærkt felt er det vel ingen skam at blive delt nr. 2.

 8. Arrh, godt nok havde vi herhjemme regnet med at juryen ville være lige så konservativ som den altid har været. Meen, vi havde da troet på titlen som årets sangskriver. For hvem ellers skulle den da falde på, ja ja, og Steffen Brandt, men er der nyt i det? 24 år og 3 hundrede et eller andet dage. Selvfed underholdning, så showet i håbet for Jens som havde fortjent opmærksomhed for hans kæmpe talent, nemlig at berige os med kvalitet…
  Som Kenneth Thordal synger; Lørdagskylling underholdning rager mig en skid…

Skriv et svar