FIFA's pengegriske sjæl

England var blandt ansøgerne om at få tildelt værtsskabet for VM 2018. Den gik ikke, for FIFA-folkene gav istedet slutrunden til Rusland, der nok skal vide at få afholdt en kønsløs som stemningskonfus turnering. Endnu mere opsigtsvækkende gik VM 2022 til……………Qatar. Det skal nok også blive en folkefest. FIFA, for fucks sake!

8 tanker om “FIFA's pengegriske sjæl”

 1. Jeg kan egentlig ikke se, hvorfor Rusland ikke er en helt ok afholder af et VM. Kæmpe land, har aldrigt haft et VM, spiller fin fodbold, holder ok fester osv. At give VM til England, bare fordi det er England, ville være for tyndt…
  Og til dem, der er ude efter legende og traditioner, mon ikke vi får det i 2014…?

 2. Personligt kan jeg nu godt lide idéen om VM i Mellemøsten. Ikke at jeg tror FIFA på nogen måder er hallahhippier, men mon ikke Pia K. og Dansk Folkeparti kan finde på en protest? Og så vil jeg støtte Quatar.

 3. Quatar har lovet airconditionerede stadions … også PÅ banen – 28 grader til alle kampe … det er da vildt !

  Sh.

  … også ikke et ord om den co2, det koster at nedkøle anlæggene 😉

 4. Jeg smadrede mit tastatur på arbejde, da jeg læste det. Det her handler overhovedet ikke om at sprede fodbolden. Rusland er en respekteret fodboldnation og behøver ikke mere opmærksomhed. Qatar frem for andre lande svarer til at holde ishockey WM i Nigeria. Det her er ren korruption. UEFA burde melde sig ud og bare anerkende, at vi har absolut intet behov for at lave slutrunde med de andre verdensdele. De har behov for os, og hvis de vil være med, fint nok så afholdes alle slutrunder fremadrettet i Tyskland og så kan I andre bare rette ind. Jeg gider seriøst ikke mere af det her fordækte, hvor er det synd for afrika eller nogle andre fattige. Det er rendyrket korruption og intet andet. Øvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøvøv hvilken uendelig skændsel for verdens bedste sport !!!!!!

 5. Helt enig…

  Er dog af den opfattelse af at det er godt slutrunden kommer ud omkring i verden, og dermed skaber opmærksomhed/penge/arbejdspladser og udviser den fair play man mener man skal.

  Så på den konto er Qatar i orden.

  Men Rusland? Frankrig gjorde det flot, Japan/Korea, Tyskland og Sydafrika ligeså. Men vi skal da snart have et VM, der ikke er glam og flot, men traditionsrigt og fyldt med legender og myter. England kunne have givet disse kulisser!!!

  Rusland giver næppe glam. Se Champions League kampene derovre fra… Grå triste kulisser….. Forbered os på bold kl 18.30 senest.

  Det ligner VM bold på arbejdspladserne.

Skriv et svar