Forårsjævndøgn!

I dag er dag og nat i lige lange – fra i morgen og et godt stykke tid frem bliver dagen længere end natten. Så køb Henriks nye album og Jens’ album (hvis I ikke allerede har det – okay, så køb et eksemplar mere!) og gå en god, lang tur med musik i ørerne. Bagefter er det hjem for at besøge http://www.henrikhall.dk. Alt dette bør bringe foråret frem.

3 tanker om “Forårsjævndøgn!”

  1. Tak…jeg skal nok forholde mig i relativ ro fremover. Derudover kan jeg i øvrigt bemærke at jeg endelig har erhvervet mig Jenseseses ‘knap-så-nye’ album. Og det er en fornøjelse indtil videre. Inderligt, intimt og in-your-face på en sympatisk og autentisk måde. Kan desværre ikke høre jer på Voxhall (satans!), men god koncert, når I når så langt. Og så skal det oprindelige emne vist heller ikke afspores mere. Over and out!

  2. Nu bliver jeg en anelse pedantisk, men både Pastoren og Jens har i deres seneste indlæg brugt den danske genitiv forkert (altså med apostrof). I det samme jeg skriver dette, kan jeg sagtens høre det skingre og snerpede i mit tonefald, men jeg kan ikke lade være.

    Og nu vil gå ned og høre Halls nye album… : )

Skriv et svar