Hæ (2) (trods alt)

regnfuld.jpeg

Denne gang var det så omvendt, omend i hjemlige omgivelser. Lyngby var foran 3-0 i 1. halvleg, men det endte 5-3 til AaB. Det var ikke så dårligt; førstepladsen er hjemme inden vinterpausen. Men i Lyngby er de nok kede af det.

6 tanker om “Hæ (2) (trods alt)”

  1. Godt gået, AaB!! Stemningen på NRGi Park steg mærkbart hos De Hvieee og faldt ligeså mærkbart hos Ulvene efterhånden som resultaterne løb ind fra Energi Nord Arena (hvilken opfindsomhed 🙂 ) i anden halvleg.

    Pastor, en alternativ måde at opbygge en kælder af exclusive champagner er, som Peter Graulund, at blive kåret til Man-of-the-Match i samtlige hjemmekampe!

  2. Det er sådan en underlig måde at opbygge en vinkælder på. Så jeg vil hellere vædde noget godt øl (m.a.o. ikke Heineken o.lign.) på at AaB bliver Danmarksmestre – hvilket jeg naturligvis vil hævde, at de gør. Jeg foreslår at vi vædder om 2 helflasker Raftman (canadisk øl lavet på whiskeymalt af den rigtig gode slags – og ikke billig!).

    Hermed vil jeg ikke vædde mere i år (siger jeg, idet 2007 snart går på hæld).

    Og så hedder det forresten AaB, ikke AAB. AAB er enten Arbejdernes AndelsBoligforening eller det tidligere navn for Aalborgs ishockeyklub. Det er temmelig sikkert, at ingen af disse to nogensinde vinder SAS-ligaen.

    Mon Jens tør udtale sig om VFFs skæbne?

Skriv et svar