Har fodboldmillionærer elendig smag?

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-CFC.jpg

At dømme efter førsteholdstruppen i Chelsea må svaret være et meget klart og rungende ja. “Chelsea Players Top 20” er titlen på en ny “officiel” julehandels-CD, hvor 19 spillere derfra og The Special One hver især har udvalgt et personligt favoritnummer. Og ser man bort fra forsvarsspiller Carvalho’s enlige indie-klassiker, Duff’s irske folk samt Huth’s Gaye-soul, er det en sjældent krævende opgave man som lytter skal igennem, inden træner Mourinho med Bryan Adams’ “Run To You” lukker den blå fodboldfest ned og sender alle slukørede hjem i seng – se selv:

1. Shaun Wright-Phillips – Kelis – Milkshake
2. John Terry – Luther Vandross – So Amazing
3. Ricardo Carvalho – Stone Roses – Fools Gold
4. Michael Essien – Jay Z – Hard Knock Life (Ghetton Anthem)
5. Paulo Ferreria – Mylo – In My Arms
6. Joe Cole – Spandau Ballet – Gold
7. Robert Huth – Marvin Gaye – Lets Get it On
8. Lenny Pidgley – Usher – You Make Me Wanna
9. Eidur Gudjohnsen – KC & Jo Jo – All My Life
10. Carlo Cudicini – Groove Armada – I See You Baby (Fatboy Slim Radio Edit)
11. Didier Drogba – Aailyah -Back & Forth
12. Petr Cech – R Kelly – I believe I can Fly
13. Frank Lampard – Lionel Richie – Stuck on You
14. Damien Duff – Christy Moore – Joxter Goes to Stuttgart
15. Hernan Crespo – Jamiroquai – Seven Days in Sunny June
16. Asier Del Horno – Kings Of Leon – California Waiting
17. Geremi – Toni Braxton – You’re Makin’ Me High
18. Lassana Diarra- Blu Cantrell – Breathe (Featuring Sean Paul)
19. Arjen Robben – Europe -The Final Countdown
20. Jose Mourinho – Bryan Adams -Run To You

Ærgeligt for mange at Chelsea-spillerne ikke er ligeså tamme på banen som ved DJ-pulten. Og iøvrigt lidt af et mysterie med det ovenstående CD-indhold, al den stund der på det meget blå cover – godtnok med små bogstaver – også loves navne som Franz Ferdinand, Oasis, Bob Marley, The Undertones, Snow Patrol, House Of Pain….?!?

4 tanker om “Har fodboldmillionærer elendig smag?”

  1. Må indrømme at Jamiroquais album “Dynamite” fint følger tråden op i forhold til hans tidligere, og her i landet langt mere hypede albums. Seven Days in Sunny June er under alle omstændigheder eet af de numre, jeg flest gange i 2005 har hørt oftest.

    Det kunne forresten være sjovt at se en lignende kombilation fra The Crazy Gang. Vinni-drengen hører vel en blanding af Metallica (Kill ‘Em All) og Sex Pistols (Anarchy in the UK).

  2. Jeg har svært ved at forestille mig, at potente og bærende kræfter på det engelske landshold, som Terry og Lampard, får noget ud af at lytte til henholdsvis Luther Vandross og Lionel Richie. Tillykke med nomineringen i øvrigt….

  3. He he..Liverpools er ikke meget bedre. Radio City lavede til Champions Leauge finalen i maj en compilation over tunes, der kunne sætte omlædningsrummet i gang. De spanske spillere, var til latino rytmer + Bette Louis var til hard core house. Stevie G, var til flødebolle R`n`B, tør ingen gang tænke hvad Traore og Djiibsteren lytter til. Den eneste der angivelige havde lidt smag var…surpise…surprise…Carra, der er noget af en indie hund og det bar hans valg af tunes også præg af. Rafas smag blev ikke offentliggjort, men kunne forestille mig at Paco og ham, smidder noget Sinatra eller Dino på og åbner en flase Chianti, når der skal afstresses, efter en lang dag med at fortælle Cissé at, han skal spille for holdet og ikke omvendt (hvilket betyder efter bulletinerne at dømme, at han er sat helt uden for holdet i aften mod Sunderland)

  4. Det ultimative statusfald må være Mourinho. Man troede vel trods alt han havde lidt stil, og netop den stil har været med til at gøre hans ufattelige arrogance og usympatiske optræden lidt mere tålelig. Han burde efter al beregning holde af musikken fra en eller anden genial, besværlig enspænder som ham selv. Reed eller Bowie, Noel, Damon eller Jarvis.

    Men i stedet kan han lide Bryan Adams. Statusfald!

Skriv et svar