Hjørring, here we come!

hjorring.jpg

Nu er UEFAs afgørelse truffet. Danmark taber 0-3 til Sverige og de næste fire hjemmekampe skal spilles mindst 250 kilometer fra København. Og nå ja, tre spilledages karantæne til Christian Poulsen og en bøde på 61.000 euro til DBU.

Aalborg stadion er kun 233 km væk fra hovedstaden, så Hjørring stadion er nok det mest passende bud. Det er også ved at være længe siden, der har været en A-landskamp i Vendsyssel.

9 tanker om “Hjørring, here we come!”

 1. Jamen hvorfor ikke Esbjerg aka SildeCity aka TobisTown? Jeg er selv oprindeligt fra Esbjerg (og glødende EfB´er i AGF-land:-)). Græstæppet er helt fantastisk og banen perfekt! En af DK´s bedste!

  Jeg kan selvfølgelig godt se, at DK-Spanien på Blue Water Arena (som navnet så fancy er nu) klinger en anelse hult, selv i mine øren. Om ikke andet, så spil den første mod Lichtenstein i Esbjerg. Den skal alligevel afvikles uden tilskuere – og der er alt¨så p.t. kun plads til omkring 5000 siddende….

  De sidste tre kampe kan så spilles på AOL Arena i Hamburg – et fedt stadion….og alligevel tilpas “tæt” på?

 2. Måske er Vestbjerg for tæt på KBH – det må være lige omkring 250 KM. Ellers kunne byens stolte indie-sønner fra Figurines jo varme op på den bane, hvor jeg har spillet så mange gode Serie 5-kampe….

 3. Et alternativ er Åbybro, der er 253 kilometer fra København – og endnu tættere på, hvor jeg bor.

 4. Hvis dommen havde lydt på et andet land, kunne kampen være spillet i Malmø. En halv time med tog fra Kbh. Det tager faktisk kun fire timer at køre med tog til Hamburg fra Kbh.

 5. Så lad os da rykke til udlandet! Synes – beklager mr. Hall – ikke, at Esbjerg egner sig til landsholdsbold.
  Jeg synes faktisk, at straffen er helt ok. Ikke nok med at der var én, der var fik lov til at være tæt på stikke dommeren en på lampen, der kom jo flere på banen senere.
  Det er dog lidt komisk med grænsen på 250 km.. Hvad har man tænkt på der???

 6. Har set hos http://www.eb.dk, at Århus også er udelukket. Det er Göteborg faktisk også. Men mon ikke, der er mange patrioter fra Syd- og Sønderjylland, der vil nyde en tur til Hamburg? Det er tættere på, end de plejer. Ellers er der også Esbjerg…

  Men DBU appelerer i øvrigt.

 7. Er du sikker på, at vi taler om 250 km i fugleflugt Pastor?
  Jeg vil da sige, at Århus Idrætspark er et glimrende alternativ, hvis det ikke er tilfældet..

 8. Så, drenge, så er det nu, I skal vise, at I kan. Uanset hvad UEFA siger, så skal 2008 da vel ikke være for første gang i 28 år, at Danmark ikke er med til EM, vel?

  Hjørring, Hamburg, Göteborg – det bliver spændende at se, hvor vor rød/hvide helte skal have hjemme…

Skriv et svar