I aften IGEN: Love Shop i Store Vega, København

Hey kids, det lykkes os med held at vælte Vega i går aftes – hvor var I fantastiske! Som de triste gentagelsesartister vi er, har vi tænkt os at gentage bevægelsen i aften. Med nye øjne. Med ny popstøj. Og Henrik Hall endelig med igen. Planen er at sønderbombe enhver søndagsstemning og gøre en bragende fest ud af hviledagen. Det er den slags band vi kunne ønske at være. Der er endnu billetter at få. Vi ses, ses vi?

16 tanker om “I aften IGEN: Love Shop i Store Vega, København”

 1. Tak som fanden for nogle storslåede og mindeværdige aftener. Som altid sidder man med lidt post-loveshop-tour-syndrom og plejer sine koncerttømmermænd sådan en mandag. Heldigvis at The Walkmen spiller dem væk igen allerede i aften!

  Også tak til Sheringham fra mig – det er en superoptagelse!

  Og til slut en lille pedantisk korrektion til Jens – Ceaucescu regerede ikke i Bulgarien men i Rumænien. Så måske I alligevel skulle have satset på Sunny Beach-segmentet dengang i 1990….

 2. Og også en kæmpetak til Sheringham herfra!
  “We got out of the cartoon crisis with a positive result” viste det sig så at være, det fra diktafonen, der ellers lød som sort tale… hov, det var det så alligevel tildels.

 3. @ Sheringham. Tusind tak for optagelsen. Den lyder suverænt. Absolut en af de bedste audience recordings jeg nogensinde har hørt!

 4. Jeg synes, at I var gode i Århus, men det I gør i Vega, er altså noget helt specielt. Både lørdag og søndag var store Love Shop aftener. Ligefra det karekteristiske riff og Duus´stortromme, der hamrer ind på “Redningklar” til sidste udladning på “Alle har en…”

  Jeg har sjældent – hvis overhovedet før – set en hyldest, som den Henrik fik specielt lørdag. Det var rørende.

  Og så er “De Elskende” blevet en ny favorit fra pladen efter weekenden

  Tak som fanden! Vi ses forhåbentlig derude – rundt omkring – til foråret.

 5. SÅDAN Love Shop, SÅDAN Jens !! Fantastisk at få babbet en halvmat søndagsstemning op fra slap… Med klimaks da “Go’e gamle Henrik” entrede scenen iført mundværktøj og karismatiske dansetrin – skønt at se glimtet i HH’s øjne 😉
  For fanden hvor var “Nordlys” dog smukt fremført, perfekt til søndage….et fuldstændigt åndeløst og musestille publikum, der bare nød det smukke par, Mikkel & Jens…

  Tak for endnu en veloverstået turné, der i min erindring, klart vil stå som en LS-magtdemonstration i sublim sammenspillethed, spilleglæde og en markering af, at LS måske ikke længere er DK’s bedste popband, men med dén besætning, har udviklet sig til Nordens bedste…..ROCK??band – TAK gutter 🙂

 6. Tak for koncert. Dejligt med den “wall of sound” fra tre guitarister. Spændende at høre om The Walkmen kan gøre kunsten efter i morgen…i dag

 7. “Redningsklare frelserpige” 🙂 dem var der mange af.

  herlig herlig aften! tusind tak (ikke helt så bouncy blandt publikum som crystal castle for et par dage siden, men det havde sgu også virket underligt 🙂 ) De nye sange folder sig så enormt godt ud med bandet.
  Og ja, tak til khader for at blive hjemme og kigge på borgen og spejlet. Og tusind tak til søde Jens og co.!!

  og tak til sheringham for upload af igår, btw.

 8. Så blev det alligevel en god weekend!3-0 til Liverpool, nederlag til Chelsea, og et enkelt point til st pauli (så ellers ud til mere efter første halvleg, men vi må tage hvad vi kan få). Gik selvfølgelig glip af Borgen, men hvad gør det, når landets bedste papkasseband spiller op til dans(k).
  Maksimum point til Henrik Hall, intet pointsystem i verden kan holde dig ude af vores hjerter, det her er også vores land!!!
  Ærgerligt at Naser ikke kunne komme, han stod vel hjemme foran spejlet og læste op på sin tatovering, og manglede pludselig en ko, han kunne tage med. Måske man kunne stable en juleindsamling på benene, giv en ko til Khader? Håber nu pengene jeg kom i raslebøssen hos den søde, smukke og redningsklare Frelserpige bliver brugt mere konstruktivt…

 9. Ja tak som fanden for en vidunderlig
  smuk og magisk aften…
  Et meget stort øjeblik da Henrik vendte
  tilbage vil blive husket længe…
  Utroligt flot at flette 7 nye numre ind
  i en fantastisk flot set-liste…

  God fornøjelse i aften til alle.

Skriv et svar