5 tanker om “I aften: Jens i Næstved!”

 1. Hvilken lykke at være tilstede ved den fremragende koncert i Næstved i lørdags, tusind tak Jens og co.!

 2. I dag mandag udkommer Informations mand med den skarpe pind – Mr. Lynggaard med sin debut-solo-plade. Som en hyldest til nogle af de helt stor idoler er Love Shops “Til Stjernene” fra “1990” taget med på albummet. Nanna synger kor og Mr. Hall trutter i mundharpen! ENJOY!!!

 3. Fuld spade det lyder godt! Det var i hvert fald noget af det jeg savnede i Silkeborg… Fint at Jens and the E-Street band lever op til albumtitlen – synes jeg…

 4. Jens Unmack and the power generation gav Næstved samme sætliste som Silkeborg og Roskilde, så der er nok ikke de store overraskelser i vente til de fremtidige koncerter.
  De ca. 50 fremmødte, hvoraf de 4 af dem lå ned foran scenen frem til ekstranummerne samt meget engageret Kira Skov fik hørt et band der umiddelbart virkede lidt irreterede over fremmødet og mente at den eneste måde at få gang i publikum var at give den fuld spade gennem hele koncerten.
  Jens fremkom med den påstand at alle gode sange hander om noget ulykkeligt – hvilket en stakkels publikum forsøgte at agumentere i mod, men da vedkommende kom med eksempler blev han hurtigt pillet ned af Jens med en strøm af agumenter for det modsatte vedr. den nævnte kunstner.
  Fremmedlegionær, Invitation, Minder og Røde lanterne fungerede godt – desværre blev en nat bliver det sommer skæmmet yderligere af at Jens havde en tusse i halsen.

 5. Mens folk danser i Næstved, har vi herhjemme set MGP. Netop overstået – og konen og ungerne har sovet siden sang nr. 7.

  Lyttede imens til Nørlunds, Andersens Drømme – fuck, hvor er den god! Men det bliver det også den 8. oktober i Vega……..

Skriv et svar