I aften: København

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-vega2.jpg

Skriften på væggen: I aften skal Jens U & The Lonely Lovers ses, høres og røres på Vega i København. Debutantstjernerne I Got You On Tape er på først. Der er nu meget snart mere end næsten udsolgt, så håber du/I har fået billet!

8 tanker om “I aften: København”

 1. Fremragende aften i Vega. Dejligt at mærke orkestrets mere barberede og rå udtryk. Ja måske ligefrem mere skramlende. Særlig tydeligt i de gamle LS-klassikere, hvoraf “Fremmedlegionær” især stod stærkt.

  For folk med hang til Phil Spector var der adskillige højdepunkter fra Hollywood. For folk med hang til LS-nostalgi var der heldigvis friske kommentarer fra Jenny Unmack selv, da nogle råbte på venstrepolitikeren Pia Larsen. Stort set samme besked fik landets stats- og integrationsminister ved den nye sang “Satans yngel”. En dejligt velplaceret kommentar. Ikke nemt med den slags sange, men her lykkedes den rigtig godt.

  Jeg havde fået en eller anden idé om, at “Sdr. Boulevard” også var på setlisten. Men den har vi måske heldigvis til gode?

  Når man bærer på en arv fra LS, som Jenny Unmack gør det, er det hårdt skramlende arbejde at frigøre sig. Men efter aftenens koncert er der kun at konstatere, at det arbejde tager han på sig med stolt mine.

 2. “Satan, SATAN!”, lød det fra publikum i kor.

  Hvis man ikke vidste bedre og på det tidspunkt tilfældigvis kom forbi Vega i går aftes, skulle man tro, der var gang i et vækkelsesmøde i den sorteste kult. Men der var nu bare tale om lidt hyggesnak mellem JU og publikum efter det nye nummer ‘Satans Yngel’ var blevet fremført. 🙂

  Fantastisk koncert synes jeg. Tak for den! The Lonely Lovers’ udgave af ‘Kræmmer$jæl’ vokser fra gang til gang og er et højdepunkt, ‘Satans Yngel’ var en gedigen rocker, og klassikerne ‘Invitation’, ‘Røde Lanterne’ og ‘Alle Har En Drøm’ fik et ekstra tungt spark live. Det gjorde godt!

 3. Min Pizzaven her er lidt info: Guitar: Rune Kjeldsen Trommer: Jesper Lind Bas: Nicolaj Munch Hansen Keyboard Søren Kærgård, er ikke sikkert på at efternavnene er total korrekte, men nu har du da noget at kigge efter 🙂

 4. Fantastisk oplevelse i Vega i går. God blanding af nyt og gammelt efter min smag. Jeg er ikke hardcore nok til at kunne Jens’ solonumre uden ad endnu, så det var dejligt at der blev krydret lidt med lidt velkendt. Men jeg mangler info om de dejlige musikanter i The Lonely Lovers. Bare navnene, så finder jeg selv resten. Sus

 5. Jeg vil gerne strø lidt salt i såret. Jeg synes det var en skuffende koncert, hvor Jens Unmack udelod flere af de største Love Shop hits. Kan han holde en koncert uden f.eks. at synge “En nat bliver det sommer”? Det gjorde han ihvert fald!! Kim Larsen holder jo heller en koncert uden at synge “Rabalderstræde” eller “Kvinde Min”.

  Gennem længere tid stod de på en mørk scene eller vendte ryggen til publikum. Det var ikke en “kunstnerisk” nødvendighed. Det var bare krukket.

  Det er muligt, at han er lidt indebrændt over Ramus Nøhrs succes, men i stedet for at pive, så skulle han hellere komme i gang med et nyt album. Det vil jeg så glæde mig til 😉

 6. Koncerten i går var intet mindre end genial. Hvis jeg kunne vælge skulle de spille i lille Vega hver gang, hvis de altså spillede som i går. TAK TAK TAK.

 7. Her lige før koncerten har Jens netop givet interview på kvindekanalen Kanal 4 (tidligere TV Danmark) Hunden var med, og så handlede det vist mest om Jens’ forhold til tøj i andre farver end sort.
  Det var ikke lige frem dybdeborende journalistik, mens Jens og journalisten nød det gode vejr…
  (Og spørg ikke hvorfor mit tv stod på den kanal…)

 8. Nu håber jeg bare jeg kan finde billetten efter en del måneder i diverse bunker og på diverse opslagstavler. 🙂

  Længe ventet, og der skal i den grad varmes op til det der relativt tegner til at blive en iskold weekend.

  Glæder mig stort!

Skriv et svar