9 tanker om “I aften: Rødovre”

 1. Jamen godt for dig Yugo Star – er man ikke fan er man jo gerne ikke-fan, så grin løs. Og måtte dit hold aldrig selv blive plaget af dommere der er bedre tjent med at dømme kampe som Barnet-Orient foran mindre end 4.000 tilskuere, som Messias 🙂

 2. Hej Jens

  Var i Viften i går, og kunne efter koncerten se sætlisten som lå på scenen. Der stod “en nat bli´r det sommer” skulle have været første ekstranummer, men den blev jo ikke spillet – hvorfor?

 3. Uha, det kan gå hen og blive en varm aften på Posten!

  Torsdagens høst af kandidtater til bandnavn:

  Jens & De Rådne Æbler

  Jens U & Aberne (eller var det Æblerne? De fleste mener, at de hørte det første!)

  Skal der udråbes et vindernavn om lørdagen i Store Vega?

  Ellers bragte aftenen et glædeligt gensyn med hr. Hall, der også var blandt publikum. Hans album forventes at ramme DK til foråret, og der er planer om en tour i den forbindelse.

 4. Enig i Erling K’s beskrivelse af aftenen i Rødovre som “lidt mat”. Men sådan er det desværre nogle gange. Vi vil gerne ramme toppen hver eneste aften, men det gør man bare ikke sådan lige på kommando – tingene skal gå sammen op i en højere enhed. I går var vi selv frustrerede over ikke at kunne ramme hvad vi kan og bør. Det var en okay koncert, men det skal fandeme være bedre end okay når man kommer og ser os.

  Det bedste ved den slags oplevelser er, at ethvert anstændigt band bliver ekstra tændt til næste aften. Så vent jer bare i Odense – vi kommer efter æresoprejsning og total revanche!

 5. Flot fremmøde på Viften, hvor der blev leveret en lidt tam koncert hvor bandet ikke var helt oppe i gear. Som tidligere fungere nummerne Invitation, Fremmedligionær og Røde lanterne godt. Standardsætlisten blev brugt igen – dog med den undtagelse at “en nat” ikke blev spillet, og der var ikke fundet en erstatning for nummeret.

  Tak til Lars og Lloyd for snakken efter koncerten – den må vi have forsætte i næste weekend.

 6. Tjaaa, smølle, jeg fik også helt ondt af FCK….men kun et kort øjeblik hvorefter de viste en sammenbidt Don Ø og en fnysende Holmstrøm, og så gik mine følelser mere i retning af god gammeldags skadefryd af den slags som kun sporten kan opfostre!

 7. Kan være man skulle være taget derud i stedet for. Der var vel ingen engelske messiasser, af den slags der absolut ikke var sendt fra himlen – lige modsat, faktisk.

 8. Ja, det bliver godt at komme ud og få blæst ørene fylde af noget rock, efter at have begravet hovedet i eksamensopgave i 3 dage. Joyride 05 – kommer du med?

Skriv et svar