11 tanker om “I aften: Vanløse”

 1. Først her til aften gik det op for mig, at Joakim Thåströms tekst handler om ovenstående plakat for Natfilmfestivalen 2003 – den viser Harriet Andersson og den blev (som man altid gjorde op til Natfilmfestivalerne) sat op over hele København.

  Mini-filmquiz: Hvilken fransk film henviser en anden svensk Joakim, nemlig Joakim Berg, til i en sangtitel?

 2. Takker ydmygt for ‘Sønder Boulevard’ – det er første gang jeg får et sådanne ønske opfyldt … så det var en speciel aften … og Unmack vinder klart på point over Richmond Fontaine … selvom det også var en fin koncert ..

  Sheringham

 3. @ Dr. Martin Dan

  🙂 no problem. Du var meget diskret i starten, men undervejs blev du ganske insisterende, og pludselig var min opmærksomhed det forkerte sted. Men jeg kan sagtens følge dig; det _er_ svært at sidde stille til god musik.

  Du må trampe løs senere på året, hvor du nu engang skal se Love Shop.

  God tur – og vi ses nok.

  /P

 4. @ ptheglev

  Skal med det samme være mand nok til at indrømme jeg var ham tramperen (dav, hedder Martin, foretrækker at blive kaldt det, eller Doktoren som jeg lidt hedder her – fra Bin laden Blues. Doktoren af Trash – oh well – fremfor den trampende mand) og skal da med det samme beklage at jeg var til gene for dig – det var jo ikke meningen 🙂
  Bare mig og mine “moves” der gik lidt eufori i.

  Men da glad for mit tramp trods alt ikke ødelagde din aften, som det ikke lyder til – så har jeg ikke helt så dårlig samvittighed 🙂

  Jeg egner mig bare ikke til at sidde ned ved Unmack koncerter; men skal nok for alles skyld holde på de trampende heste for fremtiden 🙂

 5. Fin, stemningsfuld koncert i det tætpakkede lokale. Opmærksomt publikum, der forholdt sig i ro og gav sig hen i jubel på de rigtige tidspunkter i sådan en intimrockkoncert.

  Vanløse valfartede til kulturhuset! Hvem skulle have troet? Der så ud til at være udsolgt, så den meget ambitiøse stoleopsætters anstrengelser blev belønnet. Endda stående tilskuere ude i kanten, da der ikke var flere ledige stole i den tætte biografopstilling.

 6. Dejlig dejlig koncert med Jens og Mikkel i aftes. Super god lyd, meget stemningsfulde arrangementer og et publikum, der (næsten) var helt stille. Herligt. Jeg måtte dog liiiige be’ den bagvedsiddende gulvtramper om at holde træhælene i ro undervejs.
  Dejligt at se Jens i lokalområdet for 2. gang. Kom igen. Vanløse loves you!

 7. Just tilbage efter en hyggelig torsdag i et overraskende velbesøgt Vanløse Kulturhus (indgangen ligger lige ved Føtex’ flaskeautomat, strangers…)

  Der blev løftet pegefingre fra scenen og advaret mod både stoffer og bilfrie bydele – og så blev der sendt et tillykke med fødselsdagen til The Boss, der fik dedikeret bilsangen Joyride til sig (iklædt Jens’ hvisken af sangtitler undervejs….”Born To Run”, “Thunder Road”, “Backstreets”)

  I Aftenland blev Elvis forvist fra rattet og erstattet af “hvis du kører med Springsteen”.

  Også Joakim Thåström blev hyldet med en perlende smuk “Sønder Boulevard”. Stort – og godt ønsket af Sheringham 😉 Desværre blev det på bekostning af “Nordlys”, men som Jens konstaterede, så kan man ikke få alt. Det betød også at En Nat Bli’r Det Sommer besejrede Love Goes On i ekstra-nummer-afstemningen.

  Jeg har tidligere på turen oplevet Jens med Rune Kjeldsen, og jeg finder det svært at vælge hvilken konstellation, jeg foretrækker. Nogle numre er måske bedst med Rune, mens andre virker bedst med Mikkel. Dog vil jeg mene at afslutteren, den smukke “Det Eneste Vi Har”, kunne have gavn af noget mindre rundhåndet udskænkning fra den satans sovsekande, som åbenbart står gemt i Mikkels instrumentpark….

 8. I det mindste er ham, der prøver at lyde som The Edge, da bragt til tavshed. Men det rigtige Joy Division var gode og originale.

Skriv et svar