8 tanker om “I aften: Vanløse”

 1. En god premiere for JU & Slagterne. Odds var dog umiddelbart ikke gode til at begynde med pga. det største antal fremstillede stole endnu set til en JU-koncert.

  Men et stort rykind af tilhørere (virkede som 150-200, selvom en informeret person sagde 140) foruden en næsten fuldtalligt Satans Yngel Cph-fraktion gjorde sit til, at der faktisk var god og nærmest fortættet – hvis det ellers kan lade sig gøre til en siddekoncert – stemning fra begyndelsen.

  Det virkede til at smitte af på bandet, der kom godt fra start. De obligatoriske opfordringer fra Jens til publikum om at komme op at stå foran scenen, inden de faldt helt sammen i stolene, virkede godt halvvejs inde i koncerten, hvor alle stole mellem to numre som på tælling blev rykket ud i siderne. Højere stemning har det formentlig ikke været i Vanløse i en årrække 🙂 Jens kvitterede med at sige, at bandet denne aften var kommet hjem.

  Lai – meget uprofessionelt fik jeg ikke rigtig gjort notater undervejs eller skaffet mig en setliste, men der var, så vidt jeg husker, ikke andre nye numre på programmet end Sønder Boulevard og LS-numrene var Fremmedlegionær og Cph. Dreaming. Bedst som alle forventende, at tredje og sidste ekstranummer skulle være Alle Har en Drøm, fik vi København i Dine Øjne at gå hjem på.

 2. Hr. U & The Butcher Babies kunne måske give deres version af nummeret ’Sang’, som Jens har skrevet sammen med Henrik Olesen. Og som udkommer på den næste Olesen-Olesen plade ’Kain & Abel”?

 3. Vil det være muligt for de gæve tilhører at fortælle mere om settet? Gætter på at der var mere end en Thåström-cover:-) Er der kommet nye (læs: andre) numre til siden foråret?

 4. God tourstart fra JU og slagterne til trods for de mange stole og traditionen om at sidde ned i Vanløse. Traditioner er jo til for at blive brudt og det blev de så halvvejs inde i koncerten efter lidt opfordringer fra bandet og en lille fraktion stadigt stående tilhører på de bagereste rækker.

 5. Formidabelt! Først løber Vanløse Kulturhus tør for stole. Så lykkes det at få folk til at droppe stolene. Og Sønder Boulevard. Tak.

 6. Jaja. Den tourpræmiere, havde jeg skam glædet mig til. Nu tilbringer jeg bare aftenen med kamille-the og lektier. Satans til forkølelse.

Skriv et svar