Mød mig der hvor flyene styrter


Synes det i disse uger, hvor alt for mange fly går ned big time, ville være betryggende med et billede af en maskine der oppebærer sin fremdrift. Så hermed en Lockheed Connie i sikre hænder på vej gennem luftrummet over New York City.

3 tanker om “Mød mig der hvor flyene styrter”

  1. Nå ja, jeg skal forresten ud at flyve på søndag – til San Francisco. Hvis alt går vel, kan denne blogs læsere se frem til indlæg skrevet i USA (og måske endda et billede eller to).

  2. Hey, tak Penilica for din hilsen ude fra verden – fornøjelsen er helt på min side! For Uganda, wow – vildt at forestille sig at tonerne fra Joyride hver dag høres inde midt i Afrika “med udsigt til Nilen og Sudans blå bjerge”……! Jeg lover du står øverst på gæstelisten når/hvis vores tour kommer forbi Gulu eller Kitgum. Pas på dig derude!

  3. Jeg har længe villet sige det, og fandt nu siden: Tak for sangen, og tak for alle Love Shop albums! Sidder i det nordlige Uganda, ‘der hvor krigene raser, hvor slagteriet finder sted…’ Eller gjorde, for her er i princippet fred. Love Shop og Jens Unmack er mit daglige soundtrack, og et af dagens absolutte højdepunkter er at sætte mig bag rattet, med udsigt til Nilen og Sudans blå bjerge, med musikken for fuld drøn ud af bilradioen. I den her (del af) verden er der anledninger nok til at være trist, men jeg har pt. ingen gode grunde…!

Skriv et svar