14 tanker om “I aften: Silkeborg!”

 1. Også kun positive ord fra mig.Det var en fantastisk måde at fejre 7 ugers dag med kæresten 😉
  Koncerten var dejlig og selv Kræmmersjæl kom i en version der gjorde den spiselig for mig der ellers ikke specielt kan lide den sang.
  Jeg glæder mig til gensynet på Train i Århus d. 1. oktober og se hvordan de to koncerter adskiller sig fra hinanden. Forhåbentlig er der lidt mere gang i publikum i Århus end der var i Silkeborg i torsdag. Det var lidt trægt. Tror godt Train kan gøre det bedre 😉

 2. I aften – DEN aften – 15. september – Hamburg!

  Tak for at gemme den store københavnske koncert til en aften hvor der kun er en (formentlig betydningsløs) landskamp, ikke UEFA Cup 😉

 3. Var også til stede i Silkeborg torsdag aften.
  Fed koncert. Dejligt at se Jens “live” igen.
  Og skønt at høre de nye versioner af de gamle LoveShop sange. Savnede faktisk slet ikke Hassig’s guitar undtagen lige under “en nat blir det sommer”

  Fedt band du har fået stablet på benene der Jens. Glæder mig til at se jer igen.

 4. Lyder godt med anmeldelserne og setlisten fra Silkeborg! Er lige landet fra Bucuresti. 2½ time gennem luftkorridorer med Aluminium Go i ørerne. Et bad og så afsted… Vi ses i Roskilde.

 5. Vel hjemme igen på det midtsjællandske efter en god koncert – behøver ikke skrive så meget, da jeg er enig med Anders. Respekt for den måde LS-sangene er blevet ændret – det er der virkelig brugt tid på.

  Nå et par timer på sofaen og så afsted til Gimle.

 6. Tak for sætlisten, Anders.
  Jeg håber Fremmedlegionær bliver spillet til alle koncerterne. Så har man da stadig en chance for at drømme om at blive hende med de lange stærke ben…

 7. ADVARSEL I BUNDEN AF DETTE INDLÆG VIL DU FINDE SETLISTEN – LÆSNING PÅ EGET ANSVAR:

  Er netop kommet hjem til Smilets By fra Bilernes By efter en god aften med et tændt og kompetent band anført af en energisk Jens U. med masser af de velkendte “moves”.
  Rampelyset var næppe den perfekte ramme til at fyre en turné i gang. Der var ok med mennesker men gad vide hvor mange, der kendte musikken arrangørerne havde høfligt nok sørget for masser af borde og stole..hmmm… og vi skulle over halvvejs før “stå op prognosen” var højere end tolv! Koncerten var også et stykke tid om at “peake” de første fire numre lå – efter min mening – FOR tæt på cd-versionen, men derefter gik det forrygende, og det tyder rigtig godt for den kommende tour rundt i Paradis DK. Udover de fire første numre der som sagt var lidt for “standard” synes jeg at “En nat bliver det sommer” faldt til jorden – en ordentlig sovs af keyboard var smurt på, og gjorde sangen meget sukkersød – nogle vil måske endda kalde den (Peter) Bellisk… Et par skønhedsfejl var der også undervejs, men slet ikke nok til at forstyrre et MEGET positivt helheds indtryk. Generelt fungerer de nye sange godt – især “Skovens Dybe Stille”, “Happy Ending” og “Der Kommer En Morgen”. Af de gamle numre fra det der var en gang skal fremhæves “Alle har en drøm at befri” med en suveræn guitar af Rune Kjeldsen (der generelt er superb) samt en noget anderledes version af “Kræmmer$jæl” – glæd jer til den!
  Men altså alt i alt en rigtig god aften i Silkeborg – der er ingen tvivl om at det bliver mere end godt. Glæd Jer.
  Her er hvad Unmack m/ band spillede:
  Joyride
  Født på en søndag
  (La La) Hollywood
  Regn over skyerne
  Skovens dybe stille
  Fremmedlegionær
  Invitation
  Happy Ending
  Andre hjem end vores
  Røde lanterne
  Minder
  Kræmmer$jæl
  Der kommer en morgen
  —-EKSTRA—
  En nat bliver det sommer
  Love goes on 4ever
  Alle har en drøm at befri
  Vejen hjem fra rocknroll

 8. Om jeg glæder mig til Gimle! Har fulgt Jens Unmack gennem alle Love Shop udgivelser. Ingen behersker den danske lyrik så smukt som ham… Jeg ser frem til at nyde det eminente solo-udspil kære Jens har kreeret!
  Indrømmet – der må da også godt være et lille drys Pia Larsen og København….

  See you i Roskilde!!!

  KH Lone

 9. I må alle have en super fed aften i Silkeborg:)
  Til alle jer andre musik elskere, vi ses imorgen på Gimle.

  Glæder mig sgu inderligt til at opleve de tolv sublime sange fra mesterværket “Vejen hjem fra Rocknroll” live og det blir selvfølgelig også rigtig spændende at høre, hvilke numre fra Love Shop tiden der vil dukke op i løbet af koncerten.

  Please Jens, giv mig et skud “Fan Star” og “Det tog mig et år”… Hehe…

  Mvh Jakob Bascoban

 10. God koncert i Rampelyset – selv tilbringer jeg aftenen i udsøgt svensk selskab med Håkan Hellström på Studenterhuset! Känn Ingen Sorg För Mig Silkeborg 😉

 11. Heldige? Nej Iben der er vist billetter nok til salg, det er vist bare et spørgsmål om transport. Så om et par timer går turen mod det jydske. Silkeborg here we come!!!

 12. Det er vel lidt på udebane for en VFF-supporter at spille hos de evige rivaler i Silkeborg, som engang snuppede alle Viborgs gode spillere (vel at mærke dengang Silkeborg var markant bedre placeret end Viborg)…

  Sådan bare set helt udefra – fra Kbh.

Skriv et svar