Tænd efteråret på

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-InterpolEP.jpghttp://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-InterpolDemotape.jpg

Oktober bringer stemningsbestemt behov efter andre toner, lyde, sange end sensommerens. Et af de bands der synes bedst på denne årstid er NYC’s Interpol. Lige siden deres fremragende debutplade Turn On The Bright Lights, har de været fast løvfaldsinventar her. Det ikke mindst den seneste uge, hvor nedenstående kronologisk udvalgte iPod-playlist er blevet favoriseret:

I n t e r p o l a r o i d s

Fra Precipitate-EP:
Precipitate
Song Seven
A Time To Be So Small

Fra Interpol-EP:
PDA
NYC
The Specialist

Fra Turn On The Bright Lights:
Untitled
Obstacle 1
Say Hello To Angels
Hands Away

Fra Antics:
Next Exit
Take You On A Cruise
Public Pervert
A Time To Be So Small

Fra Antics Remixed-EP:
Narc (Paul Banks Remix)

For satan, et storslående band!

27 tanker om “Tænd efteråret på”

 1. For lige at blive i New York, så håber jeg ikke at nogen er blevet så skræmt af The Strokes’ langvarige køren i tomgang at de ikke gider checke Albert Hammond Jr’s nye plade, der kom i går. Der kan høres lidt på

  http://www.myspace.com/alberthammondjr

  ‘Scared’ er rigtig sød. Det er lidt af en fryd at høre Strokesy lyd med en del mere melodisk overskud og desuden en stemme der ikke er begravet i forvrængning; den formel virkede egentlig kun rigtig på den første plade. Så det er en stor positiv overraskelse for mig hvad rytmeguitaristen viste sig at kunne 🙂

 2. Der står et lille “e” ud for klokkeslet – prøv at trykke på det!

  Jeg laver kursiv ved at skrive <em>det der skal i kursiv</em> (det er et parret HTML-tag).

 3. faktisk var det ex-damen, der forærede mig skiven så umiddelbart kunne det virke som selvpineri men det virker (måske er det dét der skal til, når man tænker på at jeg gjorde det forbi og at jeg egentligt kun er ulykkelig fordi hun er ulykkelig?). Kærlighed er en sygdom.

 4. Hvad med en Ryan Adams album-top 5, inkl. Whiskeytown-æraen, som opvarmning til morgendagens koncert i vega?

  1. Heartbreaker
  2. Gold
  3. Cold Roses
  4. Faithless Street
  5. Jacksonville City Nights

  Det kan kun blive fantastisk.

 5. Lignende spørgsmål herfra, Pastor: Hvordan redigerer man i et indlæg? Og hvordan vælger man at skrive med eks. kursiv? Beklager min Amish-lignende teknologiuvidenhed..

 6. hvor står ret i din kommentar? hvor gør jeg det henne? sorry pastor er mongol til sådan nogle pc ting her. eller mongol er måske et stærkt ord…… lad os sige… mindre erfaren 😉

 7. Tip:Man kan rette i en kommentar, man tidligere har skrevet! Prøv at klikke på “Rediger din kommentar”; hvis du er logget ind, kan du nu rette i din egen kommentar. Jeg kan rette i alles kommentarer, men lader helst være (undtagen i tilfælde af graverende stavefejl – den slags støder mit øje!)

 8. lad da bare mig….

  1. Soul Cages
  2. Desert Rose
  3. Sister Moon
  4. All Would Envy (live – Sting skrev den til Botti så den tæler som Sting sang, og når han performer den live.. damn det er nam nam for mig)
  5. Until

  ikke store hits nej, men det er altså sange der rammer noget i mig 🙂

  men nu er jeg så også stor Sting fan, så kan jo li det meste men det er for tiden de sange jeg hører mest med ham.

  ærgerligt han kun spillede introen af Soul Cages i Århus.. markede for hårdt ud da den ramte….

  af live versioner er hans

  og så kommer hans lut album snart 🙂

 9. Christian R, hvis det er Last Resort du mener så jo.

  og jo det er det. rigtig lækkert. man kommer hjem – jeg gjorde – lettere stresset fra arbejde, sætter den på anlægget, og så… ahhh. fred og nydelse.

  men… har jo fået anskaffet mig nogle af Interpol numre Jens nævner, jeg må jo indrømme jeg er helt nybegynder ang. interpol, men alt jeg har hørt – de numre Jens nævner fra Antics – og det er jo rigtig godt.

  man bliver jo lidt musikalsk opdraget her på det her Forum. Selvom jeg i forvejen synes jeg var fint med i kampen med bla. Bowie, Sting, Cohen og Cave på hylden, så får man lige et par gode perler fra det her forum, såsom Interpol.

  Men i dag, som før nævnt, vil den for det meste stå på The Last Resort der lige skal nydes, og så skal der tjekkes nærmere på Interpol.

 10. Det lyder godt. Den skulle nemlig meget gerne ligge med posten til mig, når jeg kommer hjem.

  Så vidt jeg kan se på coveret, er det også et meget passende løvfaldssoundtrack, eller?

 11. Ak ja, hvis det var var netop det album, den nu vragede kæreste ikke kunne fordrage, må det være en udspekuleret hån. Forhåbentlig var Interpol ikke årsag til bruddet.

 12. Forlod kæreste efter en del år i går. Medicinen er Antics spillet tordnende højt. Det er stramt, skønt og fantastisk!

 13. Den findes på Acquisition.

  Hvis Precipitate-EP’en kunne købes, gjorde vi naturligvis det, men når ikke, må andre metoder i brug. De sange er alt for gode til IKKE at have.

 14. Og så har jeg læst et rygte om at Carlos D. engang har været kæreste med Brett Anderson…

  … fra The Donnas.

 15. Precipitate-EP’en er ikke så nem at finde. Hvor fandt du den, Jens? (“Precipitate” findes også på Fukd I.D.3.)

 16. Interpol er ikke dårlige. Især det første album er særdeles vellykket.

  Først for nylig gik det for mig at to af medlemmerne (Banks og Kessler) faktisk er født i Storbritannien.

Skriv et svar