Unmack/Nørlund-tour

01/02 Sønderborg, Sønderborghus
02/02 Viborg, Paletten

07/02 Greve, Portalen
08/02 Frederiksværk, Gjethuset
09/02 Køge, Bygningen
10/02 København, Jazzhouse (UDSOLGT)
11/02 København, Jazzhouse (UDSOLGT)
12/02 Århus, Musikcafeen (UDSOLGT)
13/02 Århus, Musikcafeen (UDSOLGT)
14/02 Randers, Von Hatten
15/02 Aabenraa, Nygadehuset
16/02 Skive, Skive Teater
17/02 Odense. Jazzhus Dexter (UDSOLGT)

77 tanker om “Unmack/Nørlund-tour”

 1. Jeg og min fru var så heldig at være i Jazzhus Dexter den 17. februar. Jens Unmack er sammen med Nicolai Nørlund nogle af dem som kan sætte ord sammen, uden man af den grund behøver at krumme tæerne helt op under knæhaserne af skam. En god tekst kan heller ikke klare sig uden et ordentligt melodimateriale. For hvis en rammende tekst ikke følges til dørs af en holdbar melodi udebliver den gode sang. På Jazzhus dexter sørgede både Jens og Nicolai for at alle aspekterne af den gode (rock)sang var til stede. Her i stærkt nedbarberede udgaver. Intimt og så smukt rygradsrislende. Tre timer i det behagelige selskab, hvor gamle sange næsten blev nye sange. Forundret og forandret. Tak for denne aften, hvor vor nationale særart blev sat på ord og musik.

 2. Et lille tip: Frank Black (Pixies-frontmanden der spiller i Vega i morgen aften) har annonceret et såkaldt “pre-core” arrangement i morgen kl.17.00 i Amager Strandpark. Hvor helt præcis i Strandparken vides ikke (af mig i hvert fald).

  Det går vist nok ud på at han spiller 5-6 numre solo som opvarmning til sin egen koncert om aftenen. Så hvis nogle af jer er på de kanter, skal man måske smutte en tur på stranden i morgen….

  Det er gratis og det blæser 😉

 3. Tak for en flok fremragende koncerter til de medvirkende og til folk herfra for godt selskab. Her følger en top-5 over ting, jeg lærte i Randers:

  1) At en sang optræder under lydprøven betyder ikke nødvendigvis, at den kommer til koncerten. Så hverken “Hold the Line” (!) eller “Slagterne” var på.

  2) Hvis man var på Von Hatten i torsdags, var det ikke blot Michael Møller og 1234, man gik glip af andetsteds, men også Big Fat Snake Jam.

  3) Randrusianere er for overlegne/ikke værdige (?) til GPS-jokes.

  4) Ildskæret over Randers Fjord stammede ikke fra Hollywood, men fra Skals og skyldtes angiveligt kommunikation mellem en på det tidspunkt derboende herskerspire og dennes formodede slægtning under varmere og noget mere svovlmættede himmelstrøg.

  5) Det hedder ikke en “dürüm med falaffel”, men en “vegetar-rullekebab”.

 4. Kære Jens

  Tusinde TAK for en fed oplevelse i Odense.

  KH Iben

  (Jeg kom altså til at grine, da Damgaard sang “Drømmenes KBH” – han er dygtig til sine ting, men han kan altså ikke synge)

 5. Det er efter min mening en lige hård nok dom over Nørlund. Det kan være, at en vis mathed var ved at indfinde sig på den 11. koncertdag i træk, men direkte humør- og inspirationsforladt vil jeg ikke kalde hans del.

  Det var fjerde gang, at jeg så de to på denne turne, og i aften i Odense svarede meget godt til oplevelsen i Køge og to gange Jazzhouse. På mange måder synes jeg bedre om Nørlunds sange i det nedskalerede format. Teksterne kommer til at stå klarere uden arrangement omkring, og det klæder dem, synes jeg. GPS-joken blev præsenteret igen af Nørlund (Jens nægtede at gøre det, selvom Nørlund pressede, fordi Jens kunne fortælle den, så den faktisk ville være (rigtig) sjov).

  Ved begyndelsen af det fælles sæt nægtede Nørlund at synge, før lysene blev slukket ude i salen. Det blev dermed til en ret lang improviseret, instrumental intro, hvor Nørlund til sidst måtte helt ned på knæ og halvt liggende tigge om at få lyset slukket. Uoplagt i aften vil jeg ikke kalde Nørlund.

  Fra Jens fik vi ikke Birgittelyst og Her Kommer Stilhed i aften, men til gengæld Fremmedlegionær, Slagterne og Holiday Inn. Jens og Mikkel var veloplagte og velspillende og gav et udsolgt Dexter fuld valuta.

  Tak for nogle fine konceter med et interessant koncept. Vi ses næste gang!

  Nu venter et forår, hvor den bl.a. må stå på Henrik H & Himmelstormerne, og så kan vi håbe på JU & Slagterne på Roskilde…

  Til at forsøde tiden frem mod lysere og lunere tider vil jeg også bruge det nye album Lucky fra Nada Surf. Kvalitetspop uden store armbevægelser med en melankolsk åre. Jeg tror i øvrigt, de har hørt Joyride…: http://www.nadasurf.com/

 6. Det var en aften fra den ene yderlighed til den anden i Odense i aften. Nørlunds sæt er noget af det mest humør og inspirationsforladte jeg længe har oplevet. Han virkede meget uoplagt og det blev ikke mindre kedeligt af at fremgangsmåden var tæt på original udgaver fremført af mand og guitar. Til gengæld hatten af for Jens og hans nedbarberede, omarrangerede sætliste – det var satme good stuff. Humør, overskud og fandens sejt leveret. Opsætningen med kun guitar og piano var virkelig et hit, selvom Mikkel Damgaard ikke skal beskyldes for at være verdens største korsanger, til gengæld formoder jeg, at det var hans devilish good looks, der trak så mange piger til Dexter i aften. Den samlede del var ok, det klædte Nørlund at få selskab, men generelt var det lidt for løst og hyggeligt til at den sidste tredjedel blev fantastisk – men fuldt ud godkendt, så absolut.

 7. Så vil vi andre se frem til en beretning (fra Thomas B eller andre) fra turens sidste koncert.

  Lad os også håbe at Jens går til skrivearbejdet på et nyt album fyldt med en inspiration, der er større end den et vist rødklædt fodboldhold viste i går eftermiddag ved Mersey….Uha hvor var det skidt!

 8. Tak for forslagene. Jeg har lige snakket med Dexter, og de sælger i døren. Så vi ses i aften! Glæder mig så hurtigt jeg kan…

 9. Thomas, mange gange kan man godt overtale dørmanden til at “gøre en undtagelse” – men det kræver naturligvis, at det ikke bliver gjort så åbenlyst, at han pludselig skal gøre 20 undtagelser. Og naturligvis koster “undtagelsen” det samme som den normale entré.

 10. It’s me again… Hvis nogle af dem med billetter til Odense-koncerten læser dette, kan I så oplyse om, hvornår dørene åbner på Dexter? Gracias.

 11. Ja, det var også på fynsbilleten.dk at jeg kunne se, at der var udsolgt. Og jeg har også set, at Dexters hjemmeside skriver priser for billetter i døren. Spørgsmålet er så, om de kun sælger billetter i døren, hvis der er overskydende fra fynsbilletten, eller om de har lagt nogle fra fra starten. Jeg tager i hvert fald derned i aften og undersøger det. Så alle jer med billetter: bliv ikke forskrækket over ham surmuleren, der står og kigger ind ad vinduet…

 12. Jeg tjekkede på fynsbilletten i går da jeg var på job, der var alt udsolgt – så du skal desværre næppe regne med billetter i døren. Du kan bruge de sparede penge på at købe Henrik Halls nye soloplade i morgen, alene åbningsnummeret er alle pengene værd.

 13. Argh! Har forgæves forsøgt at få billetter til Odense-koncerten i morgen søndag. Der er vel ikke nogen, der ligger inde med et overskydende par? Eller sælges der i døren ved Dexter? Please help! På forhånd tak…

 14. Off-topic – maaske? Saa landede den i postkassen – Morrissey’s nye Greatest Hits. En undskyldning for en Valentines gave til konen i torsdags, og hun kunne da vaere blevet mere sur. Og er den saa £9 vaerd? Ja, det er jo Morrissey – saa maaske? Og man har endda faaet mulighed for at bestille en very special Morrissey release paa morrisseydirect.com. Wohey – ja, den er vel heller ikke gratis?
  Interessant at hoere stemmens udvikling i de 20 aar mellem Everyday is like Sunday og isaer de to nye numre. Men det har man jo egentlig laenge kunne opdage paa sin ipod. De er overraskende gode de to nye, og laegger sig i sporet af de to nye albums pubsange – i forhold til de mere interessante 90’ere.
  Saa er der Live fra Hollywood Bowl, der formaar at give indtryk af mandens fantastiske live-shows. Som altid med kommentarer, og nye sanglinjer passende til lejligheden – dog lidt for pleasende og ikke saa farlige mere. Burde han sendes paa en stille akustisk tur, eller ville hele magien falde sammen?
  Men saa dukker den op. Paa coveret til CD2 kan man endelig se, hvad den mystiske Jake fra Vauxhall and I egentlig fik lov til at goere med Morrissey’s roev. Gud ved, hvordan den egentlig ser ud i dag?
  Skuffet – nej for fanden! Det er jo Morrissey, og jeg glaeder mig allerede til min helt egen very special Morrissey release.

 15. I Randers i går var vi vel omkring 60 mennesker, der fik en fin koncert.

  Ovenpå Århus var det selvfølglig noget andet, men alligevel en rigtig god oplevelse. Der blev spillet:

  Her kommer stilhed
  Joyride/I den nye by
  Drømmenes København
  Satans yngel
  Film vi har set
  Skovens dybe stille
  Coke lovebirds

  og sammen med Nørlund

  Holiday inn
  Jeg har mistet mere..
  København i dine øjne
  Happy ending
  Love goes on forever

 16. Det nye nummer er lige netop Midt I Gaden – det er den som Gaffas anmelder gav et eller andet navn i sin (slet researchede!) anmeldelse.

  Det blev da også omtalt fra scenen i Jazzhouse dagen efter 😉

 17. Hvor tirsdagen stensikkert var til fem stjerner, var situationen en ”helt” anden onsdag. Koncerten var svimlende tæt på de magiske seks stjerner.

  Slagterne kom forbi og mødte Coke Lovebirds, der købte amf. sammen med Tøfting. De overnattede på Holiday Inn sammen med Fremmedlegionær. Det var – på trods af Malou Aamunds GPS – en sand Joyride mod den nye by, og derfra var det ren ”party party”.

  Med andre ord! Det var endnu en stor aften i byernes by midt i 8000. Nørlund virkede mere tændt en i går og var i hvert fald en del mere snakkende. Hvilket i min optik er et plus, når det handler om en mand med en guitar. Og ”Den Støjende Tid” var kommet med smukkere end smuk (ups!) Det lyder Buttenskønsk) trods ridset i panden!

  Joyride inkl. IDNB – meget er der ikke at sige – det var stort. Jeg håber ikke, at den går i glemslen efter N/U touren for der er stadig noget at komme efter – for mig – i den sang!
  Fremmedlegionær.. hér er ord knapt nok. Det er længe siden, at jeg i den grad har haft ståpels til en Unmack-koncert, men denne version af verdens smukkeste sang gjorde det ved mig – og der VAR stille.

  Endelig.. Hvis nogen – et sted derude – har brug for musikalsk opdragelse så kom forbi 8000 og verdens varmeste koncert-hall, for vi kan synge i kor selv – Love Goes On Forever. Ak hvem der bare skulle mod Randers Station i morgen, men pligten kalder. Hvis man tidligere har været i tvivl om Mikkel Damgaards betydning for Jens U, bør tvivlen være begravet. Den mand er no. 1!!!

  I loftet hang der noget, der mest af alt mindede om et par optagemikrofoner. Men jeg er desværre bange for, at der er tale om fast inventar og ikke nogle, der var placeret dér til lejligheden…

  Til jer der skal opleve resten af touren. ENJOY!!!

 18. Hej Jens,
  Tak for en god og lidt aparte oplevelse lørdag eftermiddag i Køges Teaterbygning. God fordi I begge to og sammen gav en enestående koncertoplevelse – aparte fordi det hele foregik kl. 13-15 på en ganske dansk lørdag eftermiddag. Jeg tror i grunden, at det var mere aparte for du og Nikolai, end det var for os publikummer. Vi havde en god eftermiddag – tak til jer begge.

  Vi talte kort om koncertsteder i Odense – jeg har efterfølgende arbejdet lidt i det, og der er flere gode ideer i spil. Du kan kontakte mig på oesterholdt@sdu.dk, hvis du vil høre mere.

  Bedste hilsner fra Kasper Østerholdt Jensen – YNWA

 19. Ja tænk at de numre som man har hørt så mange gange skulle komme ind under huden på en anden måde. De akustiske versioner sparker nyt liv i sangene (jep, jeg tænker bl.a. på Drømmenes KBH), og det gør bestemt ikke noget, at Jens nu kan prale af at have skrevet “verdens langsomste sang”.

  Joyride var bedre end nogensinde:-), Birgittelyst som i LS-dage (positivt ment) men Happy Ending og Aftenland lå nu også lunt i svinget. På aftener som disse bliver det virkelig udstillet, hvor stærke sange d’herrer har i bagagen og ikke en eneste faldt i går forkert ud. Jeg udtrykte tidligere min “frygt” for Holiday Inn – akustisk. Det beklager jeg. Jeg tager ordene i mig igen – Mikkel D’s roden med rytmeboksen gør godt.

  Forskellen på dr. U og NN blev også udstillet. Nørlund leverede et tæt, tændt set uden mange kommentarer, mens Jens på vanlig vis snakkede mellem numrene. Men Nørlund var på ingen måde dårlig – tværtimod. Jeg tror, at det er første gang, at jeg har hørt ham så koncentreret og fejlfri som i går! Men det vil bestemt ikke gøre noget, hvis han i aften tager en god portion løssluppenhed og “Den Støjende Tid” med..

  Gad vide om Natradio stadig er utrolig godt?!?

 20. Det var rigtigt godt i Århus i aftes. Jeg er dybt imponeret over alle tre.

  Og vi fik Birgittelyst 🙂

  Det var vist også første gang på touren, at vi fik en improviseret udgave af TV-2´s “Natradio” 😉

  Glæder mig til de kommende to aftener.

 21. Det lyder som om jeg gaar glip af nogle rigtig gode koncerter. Desvaerre kan jeg ikke komme til en eneste. Mit lydtapet lige nu er scootere, biler og busser der dytter hele tiden – sidder paa en internetcafe i Hoi An, Vietnam. Jeg haaber I gentager succesen med faelles koncerter en anden gang.

 22. Tak for to gode koncerter i Jazzhuset – bedst mandag men begge aftener var meget mindeværdige. Det var en stor oplevelse at opleve de afdæmpede versioner af klassikere som Drømmenes KBH, Fremmedlegionær, Coke Lovebirds og alle de andre. STORT!

  Lidt ærgerligt var det kun at Slagterne ikke nåede videre fra lydprøven mandag, men det er da vist også eneste negative punkt ved koncerterne.

  Nørlund gjorde det også super – jeg tror faktisk aldrig jeg har set ham bedre gennem årene. Kun dansksprogede sange, som er hans klart bedste, og fokuseret men alligevel plads til en del urkomiske betragtninger og ansigtsudtryk. Mon hans GPS-joke når hele Danmark rundt (….eller måske kun til venstre?)

  Samspillet mellem Jens og Nikolaj var fint – jeg havde måske gerne set mere sang på hinandens sange, men ellers fint. Især Flyveplads med Jens’ næsten Morissey’ske hviskende vokal var vellykket. Og Nørlunds kor på flere af Jens’ omkvæd var også i skabet. Og de interne jokes og spidsfindigheder var absolut morsomme – altid fedt at se når musikere har det sjovt mens de spiller.

  Om Mikkel Damgaards pianospil en kort bemærkning: Weltklasse!

  Endelig en stor tak for behageligt selskab til en god håndfuld københavnere/sjællændere, der tog sig godt af en jyde i eksil! Vi ses garanteret igen!

  Rock On Derude, og Play Loud!

 23. Tak for koncerten, Jens. Det var en rigtig god oplevelse. Når sangene står så nøgne, træder poesien stærkere frem. Fx. Drømmenes København, der altid har været en af mine favoritter. Det er, som hele byen kommer ind med aftenbrisen gennem et åbent køkkenvindue med et dovent gardin for. Måske er det sommer – eller måske snarere uden for årstid.

  Jeg håber, det er en form, du vil overveje at tage op igen senere. Måske som en februartradition?

 24. Tak for sangen! 🙂

  Igen en fin koncert – mere afslappet efter at anmeldere havde været på besøg søndag.

  Vi havde mandag ikke lige forventet Fremmedlegionær træde ind i settet, men det er bestemt en velkommen tilføjelse. Og Holiday Inn kom også med . Vi hørte lige et tredje nummer under lydprøven inden koncerte. Måske debuterer det i settet i Jylland.

  Det er en velspillende trio, der nu tager til Jylland og Fyn. God tur og god fornøjelse!

 25. Jeg siger også tak for en rigtig fin koncert på Jazzhouse igår, og anmeldelsen i Gaffa rammer plet.
  Den slags musik fås vist ikke bedre her til lands.

  Jens var tilsyneladende benovet over det store fremmøde på sådan en søndag, og ville selv have foretrukket en aften under uldtæppet, hvis det ikke lige var for tjansen sammen med Nørlund.

  Jeg må bare sige at en aften i jeres selskab var en udsøgt fornøjelse, som I skal have stor tak for.

 26. Tak for en overordentlig fin optræden i Køge igår. Let og dansende, mærkværdigt intenst og transparent, form og indhold tillod ingen sved og ingen røg, nej, men Pete Townsend var nok også lidt hurtig til at frasige sig det æstetiske aspekt da han kønsmoden samlede guitaren op og forlængende sin manddom. Og passende dansede foråret ind af de ellers gardinklædte vinduer på første sal i Teaterbygningen. Så ud som om I hyggede jer på scenen. Vi gjorde det ihvertfald i salen. Dagen fortsatte som I kick startede den. Vi bukker og takker.

 27. If I can dream – Top 5 over kommende Nørlund produktioner:

  1. The Storm (den svære 2’er)
  2. Kandis (live og unplugged)
  3. Engle for evigt
  4. Thomas Buttenschøn
  5. Nik & Jay (rock pladen)

 28. Tak for en aldeles glimrende koncert i går i Køge. Til trods for det “tidlige” tidspunkt oplevede vi tre veloplagte musikere, der leverede nogle besnærende og indlevende melodier fra bagkataloget. I sandhed en STOR eftermiddag.

  Drømmenes København og Love goes on forever sad lige i skabet!

 29. Gad vide om Nørlund spiller noget fra den nye Lilholt plade, rummede hans nylige opsamlingsplade ikke fortolkninger af et par numre han tidligere “kun” har produceret? Og kan vi forvente en Lilholt/Nørlund tour til efteråret. Svaret blæser i vinden.

  Når det er sagt, så glæder jeg mig til alle dele af Odenseafslutningsslutspurtkoncerten – foreløbig er der solgt 40 billetter ud af de 120 (skulle det have nogens interesse)

 30. Hey Jens. Endnu en gang, tak for en fantastisk aften i Gjethuset i går, håber vi snart ses igen.

  Simon

  P.S: Hils lige og sig tak til Nikolaj og Mikkel

 31. Hej med jer,
  Billetlugens maskine drillede, og jeg fik kun en billet (den sidste?) til koncerten på Jazzhouse i morgen d.10 februar. Jeg vil mega-gerne have min kæreste med, som er kæmpe Unmack fan. Er der nogen her, der har en billet for meget de vil sælge? så kontakt mig venligst på kaurismaki69@yahoo.dk

 32. Fin koncert i Portalen i går med start af Nørlund der ikke kører med sætliste men spiller det der nu falder ham ind at spille – det blev til 7-8 sange før Jens og Mikkel tog over med følgende sætliste:
  Her kommer stilhed
  Joyride(inkl. et vers af I den nye by)
  Dørmmenes København
  Film vi aldrig har set
  Satans Yngel
  Skovens dybe stille
  Coke Lovebirds
  Sangene spille i væsentlige ændrede versioner som bestemt ikke lægger op at danse rundt 🙂 Godt nok underligt at høre Satans Yngel spillet utroligt langsomt og uden de stærke råb.
  Her efter spiller de sammen alle 3, det blev vist til 8 sange 4 nørlund og 4 unmack, blandt andet:
  Jeg har mistet
  København i dine øjne
  Happy endings

  Ses søndag

 33. Hey der ude i forstadsland

  Er der nogen der kan løfte sløret for Hr. Nørlunds del af sætlisten?

 34. Jeg glæder mig bare til at se hvem af de to herrer, der først knækker forover på Dexter og mumler “jeg kan sgu ikke mere”.. Lad os indse det, de er jo ikke helt unge længere.

 35. HA, tak for info! Jeg valgte at handle med imperiet, og nu er der købt.

  Der var ikke mulighed for at printe selv, så jeg håber, at Post Danmark leverer til tiden.

 36. Christian, hvis du kan få over dit hjerte at gøre forretninger med Don Ø og hans mørke imperium, så sælger Billetlugen.dk fortsat billetter til mandag den 11.

 37. Christian, nogle steder kan det ofte lade sig gøre at overtale dørmanden – hvis det blot er en enkelt og mod betaling af normal entré. Ellers kunne du måske spørge Jens, om du kan komme på gæstelisten 😉

 38. Jeg flytter lige min efterlysning tilbage til toppen:-)

  Efterlysning!

  Har nogen en billet til overs til koncerten mandag den 11. februar i Jazzhouse? Så har jeg en køber!

  Jazzhouses hjemmeside melder om få billetter, men eBillet oplyser, at der er udsolgt…

  Skriv gerne til: fanstar.dk[snabel-a]gmail.com

 39. Sidste indlæg var lettere kryptisk. Nedenstående skulle gerne være lettere at forstå…

  Endnu et koncert-relateret spørgsmål, denne gang handler det om koncerterne i 8000. Ifølge billetnet er der koncertstart 20:30, mens der ifølge Musikcaféens hjemmeside er take-off kl. 21. Hvad skal man stole på?

 40. Endnu et koncert-relateret spørgsmål, denne gang handler det om koncerterne i 8000. Ifølge billetnet er der koncertstart 20:30, mens der ifølge Musikcaféens hjemmeside. Hvad skal man stole på?

 41. Efterlysning!

  Har nogen en billet til overs til koncerten mandag den 11. februar i Jazzhouse? Så har jeg en køber!

  Jazzhouses hjemmeside melder om få billetter, men eBillet oplyser, at der er udsolgt…

  Skriv gerne til: fanstar.dk[snabel-a]gmail.com

 42. Sidder fortsat med en underlig fornemmelse med udsigten til en koncert kl. 13.00 i Køge. Et spøjst tidspunkt, men glæder mig, det gør jeg!

 43. Så er der købt billet til gjethuset. Glæder mig helt vildt. Håber det bliver lige så godt som Forbrændingen i efteråret sidste år. Og til Jens, Mikkel og Nikolaj, Frederiksværk er lidt af en bondeby så ikke skal ikke være kede af det hvis publikum er lidt stive i betrækket, de er ikke så vant til så sublime sangskrivere som jer.

 44. Hmmm kan der løftes en flig af sætlisten fra de to involverede?? Erindrer sidste gang jeg så Nørlund, var der en meget fin akustisk version af China Girl. Flere Bowie kopier i vente ??

 45. Vil fortælle, at jeg glæder mig så meget til søndagskoncerten på Jazzhouse.

  Jeg vil i den grad være modtagelig overfor alt det gode I begge hver især vil give den aften….. Og jeg er spændt på hvad I kan bedrive sammen….

  Jeg værdsætter virkelig din lyrik så jeg vil svælge i dine ord…

  Jeg håber, du blir ved med at have noget på hjertet! Det beriger mit liv.

  De bedste hilsner,

  Kirsten

 46. @ Martin: jeg kommer både 10. og 11. februar, så jeg håber vi ses til en bette fadøl eller noget!

 47. Stedet skiftede ejer og aftalen var derved hjemløs. Ville ellers have været noget af en aften for Thisteds high society!

 48. @ Dr. Martin Dan: Tak for velkomsten. Mon ikke vi ses til noget musik i februar….

  @ Anders: Jeg har haft 23.12 med Superjeg i hovedet flere gange unde min flytning, som jo netop skete i julen. Fedt nummer. Nu er jeg landet i hovedstaden, så jeg har erstattet den med “Copenhagen” med Copenhagen Collective og Sods på skift !

 49. Hey yugo star.
  ja jeg føler mig efterhånden lidt alene her på fastlandet, men du kan da lige få et par od med fra en jyde, der flyttede til KBH og hjem igen…

  Endnu en bonderøv i København

  Der går snart 12 styks på dusinet

  Man sorterer affald i København

  Kender skidtet fra kanelet

  Mon de kan kende os når vi vender hjem til december?

  Vi stemmer i så godt vi kan

  Falder igennem på accenten

  Som når man siger til en etbenet mand

  “Hey, her ta’r vi 2 skridt ad gangen!”

  Mon de kan kende os når vi vender hjem til december?

  It’s easy to forget and it’s getting harder to remember

  (C) Superjeg

 50. Og ang. Unmack/Nørlund koncerterne…

  Nu hvor quiet er nøgleordet i ovenstående sætning, så håber jeg da at Slagterne og Her Kommer Stilhed er på setlisten.

 51. Yugo Star; Velkommen til Djævleøen.

  Og ang Unmack ligaen. Er nu positiv overfor Gonzo Inc.’s succes ridt op gennem tabellen.

  og tager vi den for Januar alene jamen så er den jo ekstra fin at kigge på 😀

  Jeg vil vinde Januar måned 🙂

 52. Godt Nytår til alle her på siden.

  Jeg har ikke været så aktiv på det seneste, hvilket mange sikkert har glædet sig over 😉 Men efter endnu en flytning og et farvel til min gamle computer, er jeg nu klar til at tage kampen op igen i det nye år.

  2008 og fremover vil jeg tilbringe i endnu et eksil, nemlig 2300 S. Kæresten og jeg har rykket teltpælene op og har bosat os i Drømmenes København (selvom sådan en regnkold og mørk januardag på Amager bestemt ikke er specielt drømmeagtig)

  Jeg håber på et godt musikalsk år og glæder mig i første omgang til Unmack/Nørlund-koncerterne på Jazzhouse, og dernæst Cure og Kent senere i februar. Forhåbentlig på gensyn til de mange JU-supportere i København – og tag nu godt imod endnu en bonderøv i København 🙂

  PS: Jeg kan alligevel ikke dy mig for at henvise til den aktuelle stilling i Unmack Ligaen på http://www.premierleague.com. Halvt fuldendt er godt begyndt, ik´…

 53. Hmmm, kl. 13.00 i Køge. Satans til tidspunkt for en koncert, men så må man prøve det med! Glæder mig dog allerede.

  Søren!

Skriv et svar