En tanke om “IMG_4829”

 1. BORING IN THE USA

  jeg synes, at bruce var noget hø. tænk sig hvor meget musik, man kunne have fået for de alt for mange dollars hældt efter den selvoppustede lille mands dårlige stemme.
  er faktisk ok vild med little steven og lofgren, så jeg gav det en chance men det var flad fest og forældredag over hele pladsen. er det roskildes fremtid? så er det vel smokie næste år. nå pyt, dem om det.
  synes bare det er underligt med den kollektive svime over noget så ordinært som en singer song writer, der hverken kan synge eller skrive.
  har ikke noget imod genren. synes mere end ok om john mellencamp, der er forblevet den lille mands gode stemme gennem de mange år. han har fornyet sig uden at sælge ud – senest set og hørt i vega, hvor han startede koncerten med en halvanden time lang dokumentar, som blev pebet ud.
  roskilde var mit femte og sidste bruce-forsøg – hver gang er jeg gået før tid. det siger sikkert mere om mig, men forsøgt, det har jeg.
  og hvor er det deprimerende, at tre timers spilletid skal sidestilles med kvalitiet. det er vel kun bilka-publikummet, der tænker sådan, orv mand 6 pakker vaskepulver til 3 pakker vaskepulvers pris…fem meget lidt fritgående kyllinger til prisen for en god og virkelig fri..
  men på den måde matchede publikum vel meget godt foran orange lørdag.
  fortsat festlig festival derude.

Skriv et svar