Roskilde: Springsteen

I har læst anmeldelserne og de lyver ikke. Bortset altså fra Treo’s i EB, men han skal også spille op til sin rolle som musikmiljøets’s Sørine Gotfredsen. Koncerten på Orange Scene? Fantastisk. Intet mindre. Springsteen’s lysende aftener som den i går får alle andre artister til at fremstå……….ubetydelige? 😉

No Surrender
Badlands
Two Hearts
We Take Care Of Our Own
Wrecking Ball
Death to My Hometown
My City of Ruins
Spirit in the Night
The E Street Shuffle (with The Roots)
Jack of All Trades
Trapped
Because the Night
Working on the Highway
Shackled and Drawn
Waitin’ on a Sunny Day
The River
The Rising
Out in the Street
Land of Hope and Dreams
+ + +
We Are Alive
Born in the U.S.A.
Born to Run
Glory Days
Dancing in the Dark
Tenth Avenue Freeze-Out
Twist and Shout

Tal om overskud: talte 6 aktive tambourinespillere + 1 koklokkeudøver på scenen allerede i ‘No Surrender’.

9 tanker om “Roskilde: Springsteen”

 1. Tillykke med brylluppet til Hr. Unmack Larsen og hustruen Fru Kjeldsen . Kunne læse om det i dagens BT i frokosten på arbejdet – Springsteen må have været en herlig brudevals 🙂

 2. Lidt synd for Jonathan Johansson at han skulle på samtidig med bossen…

 3. Wenger knows.. Jeg synes, det er flot og storsindet af dig, at du fem gange (helt frivilligt?!?) går til koncert med en selvoppustet lille mand med dårlig stemme, som du som åbenlyst slet ikke kan lide. Det kan man sgu’ da kalde vilje til at støtte musikerne..

 4. Ja, Jens – det var super de luxe i særudgave. Musikalsk set måske hørt bedre og mere dedikeret tidligere – men performance og show (læs: festen) var i særklasse og vil næppe blive overgået nogensinde. Medmindre Springsteen spiller her igen om 5-6 år! Og til Mr. Wenger: Ok at du ikke syntes om koncerten, men hvorfor er du så aggressivt sur?

 5. fint at have en menighed – men vel lige så fint at have en mening. eller?
  bilka er fint i bilka – men er bruce nok i roskilde?
  lad endelig bruce tjene sine penge, lege den lille mands stemme og spille sine laaaaaaaaaange koncerter.
  hans engagement er helt i top, blot synd at det skal ophøjes til, at han er vorherre. vorherre bevares i øvrigt.
  tekstmæssigt er det bunkevis at klicheer hældt ud over lige så mange plader.
  men igen. det er bare en mening, og den er min.
  så er det menighedens tur igen. kolon.

 6. Hverken kan synge eller skrive? Den selvoppustede lille mands dårlige stemme? Du går mere efter manden end efter bolden, noget Arsene ellers helst ikke vil vide af?
  Måske er dit problem med Bruce er at han også rækker ud til alle, også dem som handler ind i Bilka, uden jeg kan definere det grimme i det.

 7. @Wenger knows: Jeg ville såmænd ikke bruge så meget tid og energi på emnet, hvis jeg var dig: Skal vi tro salig Joe Strummer, kan du sandsynligvis blot ikke lide musik 😉

 8. Det må jeg sige Jens! Selv sure Treo gæster din hjemmeside! 🙂

 9. BORING IN THE USA

  jeg synes, at bruce var noget hø. tænk sig hvor meget musik, man kunne have fået for de alt for mange dollars hældt efter den selvoppustede lille mands dårlige stemme.
  er faktisk ok vild med little steven og lofgren, så jeg gav det en chance men det var flad fest og forældredag over hele pladsen. er det roskildes fremtid? så er det vel smokie næste år. nå pyt, dem om det.
  synes bare det er underligt med den kollektive svime over noget så ordinært som en singer song writer, der hverken kan synge eller skrive.
  har ikke noget imod genren. synes mere end ok om john mellencamp, der er forblevet den lille mands gode stemme gennem de mange år. han har fornyet sig uden at sælge ud – senest set og hørt i vega, hvor han startede koncerten med en halvanden time lang dokumentar, som blev pebet ud.
  roskilde var mit femte og sidste bruce-forsøg – hver gang er jeg gået før tid. det siger sikkert mere om mig, men forsøgt, det har jeg.
  og hvor er det deprimerende, at tre timers spilletid skal sidestilles med kvalitiet. det er vel kun bilka-publikummet, der tænker sådan, orv mand 6 pakker vaskepulver til 3 pakker vaskepulvers pris…fem meget lidt fritgående kyllinger til prisen for en god og virkelig fri..
  men på den måde matchede publikum vel meget godt foran orange lørdag.
  fortsat festlig festival derude.

Skriv et svar