6 tanker om “I aften: Love Shop donerer blod til Rødovre”

 1. Min skepsis på forhånd blev heldigvis gjort til skamme. Forstadsland blev erobret! Viften var med Love Shop – en fantastisk intim koncert med et medlevende publikum, som sagtens kunne synge med, selvom adressen ikke var i København V.

  Og forrygende at høre godt gemte numre som Pia Larsen og Det elsker jeg (fra den meget undervurderede Billeder af Verden 🙂 )igen. Unmack var i topform, og det samme var resten af bandet med et helt nyt skægget ansigt – Boye Holm? – på den ene guitar.

  Havde dog forventet en lille hilsen til Fernando Torres til et bestemt nummer, for ærlig talt, Claus Hjort er da ikke noget X-Idol for Unmack.

 2. Nordlys over Rødovre

  For fanden, hvor brænder du bare igennem Jens! Det var da reality check om noget.Havde mest af alt lyst til at kysse dig på kinden, udråbe dig til statsminister eller lignende, men det må blive næste gang 😉 Og Hilmer var der! Og Henrik var der! Og et helt helt fantastisk band var der! Og det føltes (næsten) som i de ’gode gamle dage’. Men nu eksisterer der jo ikke nogen gode gamle dage, og det er jo uomgåeligt, at både Hilmer og Henrik ikke er længere…
  Og med det sagt, så kunne jeg stille al min tvivl om, hvorvidt en Love Shop koncert med de odds kunne lade sig gøre i udkants indre København – i skammekrogen og bare nyde, at de frø, som engang er blevet sået, stadig blomstrer og lever i allerbedste velgående. Taget nærmest lettede på Viften i en ekstatisk blanding af vellyd og fryd. Det var fanfuckingtastisk. Til himlen tak! Af hjertet tak!

  Og så var Jens Hellemanns afløser overhovedet ikke uden evner. Lød som om han hed Bornholm, men det var nok en hørefejl. Og troede jeg så en reinkarnation af Henrik, men det var hans bror, hvilket var dejligt og rørende på en og samme gang. Og til sidst tak til alle medpublikummerne fordi I gav slip og gav los og vi havde (endnu) en uforglemmelig aften og en speciel tak til den søde herre i lyseblå polo for overskudsøl!

  P.S. Og selvfølgeligt og passende blev der inden koncerten bl.a. spillet ’There is a Light That Never Goes Out’. Var denne version med the Dum Dum girls?

 3. Thomas, giv meget gerne en stemningsrapport (og et sætliste), når du kommer på den anden side af koncerten.

 4. Stort set alle mine Love Shop-koncerter siden 1995 har været inden for Københavns Kommunes grænse. Én gang tidligere har jeg bevæget mig “uden for voldene” i Love Shop-sammenhæng, det var på Forbrændingen i Albertslund i 1999. Personligt havde jeg en god aften, sammen med dem jeg var til koncert med, men det var som om, at det spinkle forstadspublikum og Love Shop ikke rigtigt harmonerede. Det var sgu noget andet end Pumpehuset og senere hen Vega.

  I aften prøver jeg igen. Bliver forstadsland erobret? – måske med lidt positiv energi fra punkens danske fødsel – og nu er Københavns Kommune jo kun et par veje længere henne. Vi ser frem!

Skriv et svar