Love Shop fremad mod Amager!

Redningstour 2011 har én aften tilbage, nu på lørdag i Københavns Amager Bio, en scene Love Shop aldrig før har spillet. Som det ser ud nu går det mod røde lygter, så et godt råd: Skaf de eventuelt manglende billetter inden der står udsolgt og alt er for sent. Vi glæder os så hurtigt vi kan – det bliver en stor aften!

09/04: København, Amager Bio (FÅ BILLETTER!!!)

17 tanker om “Love Shop fremad mod Amager!”

 1. Min bedste ven og jeg, tager turen fra odense, til endnu en uforglemmelig LoveShop aften, i stjernernes tegn.

  see u all

 2. @Thomas: Ja, lad os bare glemme den kamp.. (..men der var nu straffe til Chelsea i de døende minutter.! Og gad vide hvor længe vi skulle have hørt på Fergusons klagesang over manglende kendelser fra dommerstanden, hvis det havde været med modsat fortegn..!)

  Anyway.. back to music 🙂 “Vil du ikke engang kysse mig farvel” er en fantastisk sang, og vil da håbe for dig, at du får dit ønske opfyldt.! Selv havde jeg stor genhørsglæde med “Pia Larsen” og “Det elsker jeg” ved koncerten i Århus. Især førstnævnte bragte stor glæde blandt publikum og satte godt gang i fællessangen 🙂

 3. Nå, fodbolden hurtig glemt. 1-0 og tilbage til musikken: Mon Love Shop leverer “Vil du ikke engang kysse mig farvel” på lørdag?

  Det er da alt for længe siden, vi har hørt den. Mindes ikke at have oplevet den live siden 1997.

 4. @Thomas: Du har ret – det handler om, hvor antipatien er størst 🙂 Og ingen tvivl på den konto – NEVER Man. U..!! (eller som en af drengene i min søns SFO siger: ‘Klamchester United’ 🙂

 5. Det glæder vi os til. Og selv om Vega er et fabelagtigt spillested, er det da også på høje tid at gæste Amager Bio! Mon ikke også det lykkes at melde udsolgt?

 6. Jeg håber også på Chelsea i aften, Torres eller ej og lad ham bare komme i gang nu. I den kamp er der ingen tvivl for mig om, hvor sympatien ligger. Eller rettere: Hvor antipatien er størst.

 7. Ved godt det er ‘off the topic’.. men i hvilken lejr ligger sympatien under aftenens kamp på Stamford Bridge, hvor Man. U. stempler ind til Chmapions League bold..?? Personligt håber jeg på Chelsea, og kræmmersjælen Fernando Torres må meget gerne bombe et par kasser ind, så Fergusons tyggegummityggende kæber kommer på overarbejde.!

  Tip: 2-0 til Chelsea

 8. …så er vi på vej over Langebro på lørdag! Eller måske snarere under Knippelsbro – mon ikke det biver en metrotur?

 9. Fylder bilen med fem vestjyske LS-fans – billetterne er sikret.!
  Vi ser frem..!!

Skriv et svar