Godt nytår!

Afsted mod 2011 – Webmaster Pastor og jeg vil gerne sige tak til jer alle for et begivenhedsrigt år på bloggen og i den musik der herfra bød på skrivning, indspilning, undfangelse og tournering af Frelsens Hær. Faktisk for præcis et år siden i dag – på eftermiddagen mod nytårsaften 09 – ringede jeg Heinrich op og talte for første gang konkret, om vi et stykke ind i det nye år skulle gå igang med ny Love Shop-plade, den første siden pausen, den første uden Hilmer. Så et mægtigt intenst arbejdsår for LS blev det, et næsten helt uden sommerferie, men til gengæld rigt på stor udfordring mod fælles mål. En markant glæde for os nu, det undervejs lykkedes at lave den plade, vi under LS-flaget hellere end gerne vil være bekendt.

Godt nytår herfra – håber I alle må få jer et strålende 2011!

11 tanker om “Godt nytår!”

 1. Også godt nytår fra Vejle til alle i LS-land! Dejligt at vide at vi snart ses til koncerter igen.

  @Acevedo: Sjovt at du nævner den sang – det er min 11-årige datters absolutte favorit for tiden!

 2. He-he. Kom godt i tanke om, at du vist har været nødt til at påpege det før. Men desværre først efter at jeg havde klikket på send 🙂

 3. Godt nytår til Jens, Pastoren og alle I andre. Tak for musikken, inspirationen og de altid interessante vinkler på de røde fra Anfield. Skål for 3 points i dag og øjeblikkeligt trænerskifte.

 4. Tak til alle for et super år her på siden.

  På Fifa 11 ligger de røde solidt nr. 1 og
  hjemme tuller den store rundt og synger:
  “Solen der varmede var min…”

  Må 2011 blive et sådant år.

  Godt nytår

 5. Godt nytår til alle – og tak for musik på scene og CD og mange gode timer i selskab med brugere af denne side – på nettet og ude på spillestederne.

 6. @ Mister Ramone – ser det ikke som et job, men som en opgave. Har det fuldtidsjob jeg gerne vil have allerede.

  En ny kulturkanon? Ja, hvorfor ikke. 8 sange med The Clash og et par med The Walkmen eller noget… 😉

 7. Godt nytår til alle på jensunmack.dk og i LS med en stor tak til de sidste for, at flammen brændte videre i 2010. Jeg ser frem mod 2011!!!

 8. Mange tak for alle oplevelserne foran og bag scenen og ikke mindst på hjemmesiden.

  Ser tilbage på et fantastisk LS-år og håber at det vi om nogle timer træder ind i bliver lige så fantastisk.

  Godt nytår

 9. Også tak herfra for endnu et forrygende år på ju.dk. Det har igen været en joyride at være med på. Siden her er så levende, som da den så dagens lys for 5 1/2 år siden. Så stor tak til Jens og Pastoren for at holde den kørende og til alle andre bidragydere.

  Og tak for musikken. Det har været et fantastisk LS-år.

  Godt nytår!

Skriv et svar