Dagens fødselarer er…

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-michelleshocked.jpghttp://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-plasticbertrand.jpg

Michelle Shocked, født i 1962 og Plastic Bertrand, født i 1958. Michelle Shocked er forresten bror til Max Johnston, der for snart længe siden var med i Wilco (dengang de spillede country og endnu ikke var bukket under for prætentiøsitet).

4 tanker om “Dagens fødselarer er…”

  1. Uha…hvor Pastoren kaster op på Wilco…finder parentesen helt misvisende. Udvikling er åbenbart ikke et begreb, som Pastoren for alvor sætter pris på. Wilcos musikalske vej er præget af udvikling og tak for det…og ordet prætentiøsitet kan på ingen måde forbindes med bandet, der om nogen vælger en ydmyg tilgang til det musikalske håndværk…..

    Michelle Shocked holder for hårdt i genren med vokal og guitar ikke mindst de første udgivelser fra 1986 og 1988 “Texas Campfire Tapes” og “Short Sharp Shocked” har høj kvalitet…lyt specielt til singlen “Anchorage” (1988)…. gad vide om hun stadig er aktiv….

  2. Udgaverne af AGIB-sangene på Wilco’s nye liveplade Kicking Television er alt andet end kedelige – prøv at give dem en chance…1

  3. Jeg kunne bedre lide Wilco før i tiden, må jeg beskæmmet indrømme. A Ghost Is Born er et direkte kedeligt album.

    Også Uncle Tupelo, hvor både Jeff Tweedy og Jay Farrar trådte deres barnesko, var et meget interessant band. Deres to sidste albums er især anbefalelsesværdige.

  4. Hvis Wilco er prætentiøse, er de til gengæld langt mere spændende nu som band end da de spillede country-trad-rock.

    Plastic Bertrand….Ca Plane Pour Moi, hans store comedy-punk-noveltyhit, som i sig selv er en fremragende catchy pop-single, blev spillet på Anfield forleden før Arsenal-kampen. Svenske Bob Hund har lavet en svensk Bob Hund-udgave af hans “Tout Petite La Planete”.

Skriv et svar