Ekstra Bladet kårer årets bedste plader

Og på en top-20 over de danske udgivelser indtager Love Shop’s Frelsens Hær en 3. plads. Her avisens medfølgende begrundelse:

Overrumplende stærkt comeback fra de blåtonede popmelankolikere, der leverede himmelstræbende herligheder med et vingefang, som snildt matchede englen på coveret. På trods af sygdom og død lød Love Shop livsbekræftende.

5 tanker om “Ekstra Bladet kårer årets bedste plader”

 1. Jeg savner Salli Lunn på EBs indenrigsliste.
  De har eksisteret en del år, men udgav deres debut her i foråret. De fortjener meget mere opmærksomhed end de får. For fans af tidlig Blonde Redhead ol. Mange herinde vil kunne lide dem (tror jeg da), såmænd også de to blogbestyrere:

  http://www.myspace.com/sallilunn

  Nå ja, og uden at have hørt ret mange danskle plader iø, så mener jeg selvfølgelig, at LS bør toppe alle årslisterne. Frelsens Hær er ganske simpelt spitzenklasse! 🙂

 2. Barometeret. Tænk det stadig eksisterer.

  Husker fjerne søndage aftener som teenager, inden der kom “Tine Bryld, Tine Bryld, Tine Bryld, Tine Bryld”.

  Og Love Shop har jo stolte traditioner på barometeret. Husker Fuck min højdeskræk var et kæmpehit på P4s herlige, alternative hitliste dengang i sommeren 1994, da havde jeg cirka et halvt år tilbage som teenager.

 3. Jeg undrer mig nu lidt over, at der ikke er plads til De Eneste To på denne liste. Jeg synes, de to østjyder har leveret et helstøbt og flot udspil både musikalsk og lyrisk.

  Men i hvert fald en fortjent tredjeplads. Hos mig er den naturligvis nummer et, men sådan er der så meget.

Skriv et svar