Fuck min instoreskræk.

Hvem skulle have troet at der helt uden avisannoncering ville dukke en levende sjæl op i Guf Records i dag? Ikke mig ialfald. Så tak til alle jer der kom ud af regnvejret og gav skrivekrampe – cheers!

7 tanker om “Fuck min instoreskræk.”

 1. Kære Jens

  Tak i lige måde, fordi du orker os og fordi du bare har lavet årets bedste CD, godt du ikke fik mig overtalt til at tage 16 horsepower med hjem for den var bare kommet til at ligge i stakken og samle støv for lige nu står den kun på “Vejen Hjem Fra Rocknroll”.

  Ligesom alle de andre så vil jeg glæde mig til efterårets koncert selvom der godt nok er meget lang tid til lige nu.

  Hold dig munter og husk Woven Hand spiller i Lille Vega den 20. august, hvis du skal have en oplevelse på den anden side af scenen;-)

  Peter

 2. Kære Jens

  Mange tak for den fine kommentar og den hyggelige snak. Må tilslutte mig de andre med at sangene bliver bedre og bedre jo mere man høre dem.

  Må tilslutte mig Mortens mening om at der er utroligt langt til der er koncerter. Glæder mig specielt til koncerterne i VEGA, har hørt opvarmningsbandet den ene dag skulle være ret godt.

 3. Ja, jeg bandede fandme også mit arbejde langt væk, da jeg vidste at alle andre stod i GUF og fik en hyggesludder med Jens…
  Er på 15nde gennemlytning oder so vil jeg tro. Og nu begynder den virkeligt at vokse. Ingen af de fine ord på tryk er for fine.
  Og lad os helt glemme bagstræberen fra Soundvenue….

 4. Kære Jens

  Naturligvis kommer de rigtige fans – uanset vejr, vind og promotion.

  Skiven lyder præcis som forventet: Helt i verdensklasse. Lad mig gentage dine ord til mig: Jeg er målløs 🙂

  Nyd sommeren – vi ses på landevejen på et tidspunkt.

 5. Det var i sandhed en fornøjelse. Jeg havde spisesedlen fra Politiken x2, den nye skive og den officielle plakat under armen, og hver fik deres egen lille hilsen. Tak for det. Og så lynhurtigt hjem og sætte skiven på anlægget. Den holder 100%! Pyyyha! Al tvivl blev sat grundig til vægs. Vi ses i Vega.

 6. Solen brød jo frem gennem kaskaderne netop kl. 17, så der var ingen undskyldning for at blive væk 😉

  Men selv tak, Jens. Tut gut at få en snak!

 7. Ville gerne have været der…men desværre. Oven i købet må jeg sidde her og vente med længsel på at Erling sender mig et signeret eksemplar, så jeg kan komme i gang med at høre det I alle taler om.

Skriv et svar