9 tanker om “I aften: Århus”

 1. Tak for en dejlig aften i smilets by. Som andre her på siden nævner, så var dette en virkelig topkoncert med en dejlig sætliste 🙂

  Og hvilket fantastisk band…

  P.S. Jens, vil du ikke være venlig at poste tracklisten fra opvarmningsmusikken. Endnu en gang en omgang dejlig jamaica dub.

 2. Godt, bedre, Århus… Som Yugo Star havde jeg også min hidtil bedste koncert med de knivskarpe slagtere og dr. U.

  ALT hvad, jeg kunne ønske mig på sætlisten, var med endda som perler på en snor med Holiday Inn, Fremmedlegionær og Alle Har En Drøm. Det var musik, så min verden gik i stå for et øjeblik…
  (Gad vide om der er mulighed for I Den Nye By? 🙂

  Copenhagen Dream og Love Goes On var parkeret udenfor Voxhall, og det gjorde slet ikke noget – tværtimod.
  Jeg ser frem til Pumpen!

  Yugo Star har berettet om de meste. Jeg vil tilføje en enkelt ting. Der er (igen) skiftet ud ved lydpulten, og hvis lyden tidligere var god, var den i går FANtastisk, ikke særlig høj, men lysende klar og nu er jeg overbevist. Jens kan rent faktisk spille guitar.

  Det spillede de 29-09-07 i GF city!

  Showtime
  Hollywood
  Født på en søndag
  Satans Yngel
  HOLIDAY INN
  FREMMEDLEGIONÆR
  ALLE HAR EN DRØM
  Skovens Dybe
  Jeg har mistet
  Aftenland
  Louise siger
  Sdr. Boulevard
  Hvem skulle have troet
  Der kommer en morgen
  Coke lovebirds
  ——-
  Film vi har set
  Happy ending
  KBH i dine øjne

 3. Tak for en fremragende koncert i gode gamle GF City! Jeg vil ikke tøve med at udnævne denne koncert til den hidtil bedste jeg har oplevet med Jens Unmack & Slagterne!

  Der var god stemning og bandet virkede mere afslappet end tidligere – og JU var tydeligvis i sit es med anekdoter om Århus Kødmarked og ændrede strofer i mange af sangene (men Helmig erstatter nu ikke Elvis på virkelighedens køreture, vel!?)

  Der var byttet rundt på sætlisten i forhold til sidste weekend – den helt store nyhed var at Holiday Inn blev spillet, og det var vi nogle stykker der var meget glade for – TAK! Det var en god version som måske med tiden kan tilføres endnu mere af studieversionens iskolde ensomhed.

  Fremmedlegionær var tilbage og blev endda fulgt op af Alle Har En Drøm At Befri – helt igennem fedt at høre de to nyklassikere igen. Det var de to eneste LS-numre på aftenens program.

  Sønder Boulevard var med igen og imponerede atter – og ekstranumrene bestod af Film Vi Har Set, Happy Ending og KBK I Dine Øjne.
  De numre der ikke blev spillet var Invitation, Rote Lanterne, Vejen Hjem Fra Rock&Rul og så fra LS-bagkataloget CPH Dreaming og Love Goes on Forever.

  Kun var det ærgerligt at vi måtte spæne til banegården for at nå et tog efter koncerten og dermed lade en vis flittig skribent på denne side alene tilbage – undskyld!

Skriv et svar