I aften: Århus

_mg_8162

En nat i Århus Havn? Gives det ikke meget større? Jens Unmack synger i aften kl. 21.00 for livet på Musikcafeen i Mejlgade, ikke mange fejltrin fra det sorte vand – kom ud og lev med!

9 tanker om “I aften: Århus”

 1. Tak for et toptændt show igår. Kunne være spændende at høre en halv snes Unmack-solonumre i Love Shop-instrumentering til november..

 2. Det var stort og smukt i går. Med gode genhør med bl.a. mit gamle farvetv.
  Uden tvivl den bedste Unmack solo koncert jeg har hørt, og bemærkelsesværdigt at høre, hvordan mr. U har fået bedre greb om guitaren. Jeg husker tydeligt dengang, man var i tvivl, om guitaren overhovedet var miked-up.
  Og så var det også iørefaldende, at størstedelen af publikum tilsyneladende kendte solo-materialet bedre end Love Shop.

 3. Vinterpalads
  Motorvej til himlen
  Fuck min højdeskræk
  Skovens dybe stille
  Aftenland
  Steder hvor du bløder
  Fremmedlegionær
  Piloten
  Joyride / I den nye by
  Nordlys
  Film vi har set
  Hollywood
  Drømmenes København
  Happy Ending
  +++
  Coke Lovebirds
  Love Goes On Forever
  Det eneste vi har

  Endnu en fantastisk koncert! Og pyha, der var skiftet tilpas meget ud i sætlisten til at kunne forsvare 2 JU-koncerter på 5 dage… I starten var folk meget stille, men efterhånden begyndte de at synge med. På Coke Lovebirds blev Jens næsten overdøvet i omkvædet (den blev i øvrigt ikke spillet 11/9 i Kolding…)

  Der var kommentarer til Naser Khader og “Der findes en by i millioner af lys / hvor AGF er nummer 2”. Efter en afstemning med håndsoprækning blev næstsidste nummer Love Goes On i stedet for En nat bliver det sommer, selv om publikum forsøgte at kræve begge sange!

 4. Det var fremragende her i min hjemby i aften. Der var udsolgt og fantatisk stemning og både Jens og Mikkel var på toppen.

  Der var skiftet lidt ud i sætlisten. Coke Lovebirds, Love Goes On Forever, Steder Hvor Du Bløder, La La Hollywood og Nordlys var i hvert fald kommet til.

  Højdepunkter for mig var Fremmedlegionær, Joyride/I den nye by, Skovens dybe stille og endelig afslutningen med “Det eneste vi har”. Smukt

Skriv et svar