I aften: Love Shop i Aarhus

Det var først regngennemblødte Aalborg torsdag, så stormfulde Kolding i går. I aften – på etårsdagen for sidste glædefulde besøg – gælder det i den grad Aarhus på Train. Kom ned i havnens blindgyder og tildel LS din helt personlige assistance!

8 tanker om “I aften: Love Shop i Aarhus”

 1. Kvamm-remix af “Pigeklub”??? Det skal vi da bare ha’ op til download på denne side pronto pronto!

 2. Til tonerne af min 13-årige datters “En nat bliver det sommer” på klaveret har jeg lige et spørgsmål:

  Hvad var det for et remix der blev spillet lige før koncerten i Kolding? Det lød som en Nephew-udgave af Mädchenclub. Der blev også sunget ordene “Fuck min højdeskræk” og vist nok også “Love Shop”.

  Og kan det virkelig passe hvad Jens sagde – at det var den første LS-koncert nogensinde i Kolding?

 3. Takker for (endnu) en super koncert med altid veloplagte Love Shop.!

  Koncerten tildeles 7 stjerner fra ‘Varde-drengene’;
  Én for Jens Hellemanns fantastiske og himmelske guitarspil.., én for Mika Vandborgs overlegne og sublime behandling af sin guitar.., én for Thomas Duus’ energiske tromme-tæsk.., én for Mikkel Damgaards store og gode overblik ved de mange tangenter.., én for Thomas Risells fantasiske håndtering af bassen.., én for Jens Unmacks sangstemme samt et altid godt humør der rækker langt udover scenekanten.! Den syvende og sidste stjerne sender vi til Henrik Hall med et håb om, at den kan styrke ham i kampen..

 4. Kolding i går var super – så godt som det kunne blive uden Henrik. Der var forholdsvis mange mennesker og der kom godt gang i publikum efterhånden. LS var der selvfølgelig gang i fra start til slut!!

  Sætlisten var ændret en lille smule i forhold til Ålborg – Drømmenes Kbh. var med efter Fester I Danmark – til gengæld spillede de ikke Copenhagen Dreaming.

  Redningsklar
  Ikke Langt Herfra
  Fuck Min Højdeskræk
  De Elskende
  For Evigt For Altid
  Dit Eget Selvmord
  Hvorhen? Hvordan? Hvornår?
  Kræmmer$jæl
  Fremmedlegionær
  Drømmeslottet
  Love Goes On Forever
  Fester I Danmark
  Drømmenes København
  Bellavista Sol
  Det Tog Mig Et År
  Memory Babe
  +++++++++++++++++++
  En Nat Bliver Det Sommer
  +++++++++++++++++++
  Alle Har En Drøm At Befri

  Synes ofte Mika Vandborg bliver fremhævet når de to LS-guitarister bliver nævnt i anmeldelser – men jeg synes nu også at Jens Hellemann spillede helt suverænt!!

  Kan i øvrigt afsløre at Jens ikke kan huske navnet på den nye cd… kom til at kalde den Memory Babe da han skulle takke Mikkel – så de har vist ikke helt fået ham overbevist om Frelsens Hær 🙂

  Tak for endnu en aften i Drømmeslottet fra en pige med lange stærke ben…

Skriv et svar