22 tanker om “I aften: Love Shop i Herning”

 1. “Frit Danmark” var navnet på et berømt kulturtidsskrift, der voksede ud af modstandsbevægelsen. Det var et 100% progressivt foretagende med masser af dygtige bidragydere.

  “Frit Danmark” er desværre i vore dage blevet navnet på en mere eller mindre kryptonazistisk “folkebevægelse mod indvandring”, der stiller op rundt om til kommunalvalget i denne måned.

 2. @Pete

  Der er tre. En hvid med Love Shop foran og Alle har en drøm bagpå, en blå med Love Shop og Sendt fra himlen bagpå og en rød med en tekst, som jeg ikke lige fik gemt på harddisken.
  Og jo det er voksenstørrelser…

 3. Herligt forside billede. Sjældent har vores røde trøje set så godt ud. Det skulle da lige være når Det Dejlige Menneske tager den på.

  Det er under alle omstændigheder en bog, jeg skal have fat i.

  Og nå ja…Bring on Aalborg og The Dancing Horses, Love Shop. Det bliver stort!

 4. Ja, det var en fremragende koncert med et band i fremragende humør.
  At Love Shop anno 2009 manglede “noget” i forhold til Love Shop anno 2004 blev ikke berørt med ét ord. Trods alt nok en rigtig beslutning, selv om Hassig havde fortjent lidt af æren for en stor aften i Herning.
  De har ikke sprunget let over det i øvelokalet den seneste tid. Hvad kan det ikke blive til senere på touren… Glæd jer hastigt!

 5. Alt er ved det gamle, hvis man ser på spillelyst, vellyd og kvalitet. Jeg blev blæst bagover og svæver på det nærmeste.. For hold da kæft, hvor var det godt i aften i Herning, hvor der vel var et sted mellem 150 og 200!!! Der blev endda spillet et NYT nummer.

  Sættet var:
  Alle Har En Drøm
  Kræmmersjæl
  Sig det aldrig mere
  Love Goes On
  FESTER I DANMARK
  Min Elvis
  For evigt For Altid
  Fremmedlegionær
  Hvorhen?Hvordan?Hvornår?
  Ind i Dig
  Alt du har at sige
  Glimmershow
  Copenhagen Dreaming
  Bellavista Sol
  Hun er stadigvæk en lille pige
  Det tog mig et år
  ———————–
  Drømmenes KBH
  En Nat bliver det sommer

 6. Glæder mig som et lille barn til igen at skulle opleve LS live 🙂

  @Anders Lai
  -Tak for tippet med bogen, den kommer på ønskesedlen 🙂

 7. Jens var i God Morgen P3 i går angående den omtalte bog, hvor han bl.a. deltog i en Liverpool quiz.

 8. Efter at have fulgt bloggen gennem længere tid springer jeg nu ud som registreret bruger – omend en smule presset af ydre omstændigheder:

  Pga ændrede arbejdstider har jeg desværre alligevel ikke mulighed for at opleve (min første!) love shop koncert lørdag d. 21. i vega og vil derfor høre, om nogle måtte være interesserede i at bytte 2 stk billetter med billetter til pumpehus-showet og dermed en weekendkoncert?

 9. Ser ud til at være en spændende bog, måske et julegaveønske…Men burde den ikke retteligt hedde: “Det begyndte med Sportslørdag”?

  Det ændrede første navn til Tipslørdag, omkring da jeg var en stor teenager – og jeg er ti år yngre end Jens U.

 10. Jeg skal se, hvad jeg kan gøre Simon, men jeg er nok optaget af arbejde fra tidlig morgen til sen eftermiddag i morgen, sp jeg kan ikke love noget om tidspunktet!!!

 11. Mon der kommer en hilsen til en nu tidligere FC Midtjylland-målmand – som i øvrigt jo også har en gloværdig fortid i Viborg, længe før han begyndte at lave offentlige skandaler – i aften?

  Pssst: Liverpool, nej, skal det ikke bare forbigås i dag?

Skriv et svar