20 tanker om “I aften: Love Shop i Randers”

 1. Nye t-shirts…

  Der er tre forskellige – hvid med (front/back) love shop/alle har en drøm at befri, mørkeblå love shop/sendt fra himlen og en rød med frit danmark/love shop.

  Pris 180 kr.

  Skrifttype som de “gamle” t-shirts – ingen rygnumre denne gang. De er enormt store i størrelserne, kan vi ikke få dem bare lidt mindre 😉

 2. Er der nogen, som har link til billeder af de nye LS T-shirts..??

  Er hammerspændt på at se dem, og har sparet op til en, da min “BORN 2 LOSE” efterhånden er tyndslidt 🙂

 3. Stor tak til Grebart (aka Traberg, ik’?) for de gode klip 🙂

  Du skulle vel ikke ligge inde med “Fester i Danmark” også…?

 4. HOLD NU KÆFT for en dejlig fredag aften. Kære Love Shop, hvor er det fedt at være til jeres koncerter. Vi er selvfølgelig kede af at Hilmar ikke er her længere, men hvis han havde set koncerten i Randers, så ville han squ have fældet en lille tåre over at se de nye guitarister folder sig ud.
  Det var en fornøjelse, også selv om der kunne have været mange flere folk til stede. I får 12 stjerner ud af 10 mulige herfra.

 5. Netop hjemvendt fra den Jyske weekendtour, hvor vi oplevede en rigtig fin koncert i Randers, dog med sine små fejl, så som tekstforglemmelser, manglende kor og monitorproblemer for Henrik. Men alt i alt en god koncert hvor der ikke var noget at sætte fingeren på for de to “nye” guitarister.

  Sætlisten:
  Alle har en drøm at befri
  Kræmmersjæl
  Sig det aldrig mere
  Love goes on
  Fester i Danmark
  Min Elvis
  Hv?Hv?Hv?
  Fremmedlegionær
  For evigt for altid
  Ind i dig
  Alt du har at sige
  Fuck min højdeskræk
  Copenhagen dreaming
  Bellavista Sol
  Hun er stadigvæk en lille pige
  Det tog mig et år
  ++++
  Drømmenes København
  En nat bliver det sommer

  Den tidligere omtalte “engelske” kvinde, viste sig senere at være australier og var sammen med hendes hollandske veninde – hvorfor de var endt til en Love Shop koncert fandt man vist aldrig ud af, men det virkede som om at selve musikken var noget de kunne lide.

 6. Til Grebart:

  Tak for herlige klip – har lige nydt dem over morgenkaffen, og det har været ‘den dejligste morgen i hundrede år’ 🙂

  Sidder med gåsehud og endnu større forventningsglæde til den aften, hvor jeg skal indløse min billet til LS live i Odense.!

  Fy fan det bli’r godt..!!!!

 7. Og Mika Vandborg var helt suveræn og løftede bandet op mod næste lag af skyer. En unik guitarist der med minder om tidlig Lars Top-Galia (ADS og Sort Sol)i spillestil.

 8. Forventningerne var tårnhøje – og de blev indfriet! En fantastisk aften, imødeset med en lille smule skepsis, idet Hilmer jo af gode grunde ikke var en del af showet – men STOR STOR ROS til de to guitarister, som foldede sig smukt ud – i særdeleshed var jeg imponeret over En Nat Blir Det Sommer, hvor der skulle kæmpes imod en pludselig ankommet (?) og lettere tilrislet kvinde, som råbte fanden et øre af! Jens, kaldte hende en yngre udgave af Twiggy, bare en anelse tykkere 🙂 Og det såvel på dansk som engelsk, idet kvinden åbenbart (?) var englænder!

  Men super koncert – Love Shop 2009 er stadig et forrygende bekendtskab. Historien med Tante Olga var forrygende – kunne nikke genkendende til de ringe fremmøde ved de tidlige koncerter, så selv Love Shop på Cafe Biografen i Esbjerg i tidernes morgen, hvor vi var meget få, og i pausen blev bedt om at hente folk op for at deltage i festlighederne.

  Meget er sket…..men hold da fest hvor det stadig holder! Ville ønske jeg skulle afsted iaften!!!!!

  Alle har en drøm at befri!

 9. Enig med Pete. Det var rigtig rigtig godt.

  Scenen var klogeligt rykket frem i det normalt ret store Ridehus. Det skabte en klart mere intim stemning for de omkring 200 fremmødte. Blandt tilhørerne var endda nyudnævnt træner i Rander FC -Ove Christensen.

  Bandet var tændt og utroligt velspillende og historien om Tante Olga var det hele væred 🙂

  Angående setliste, så var “Glimmershow” byttet ud med “Fuck min højdeskræk” i forhold til Herning. Desuden var det byttet lidt rundt på nogle af numrene i midten af settet, hvor vi bl.a. fik først “For evigt for altid” og derefter “Ind i dig” – 2 sange i træk med næsten identisk omkvæd 🙂

  Gid det snart bliver fredag igen…….Jeg glæder mig så meget til Århus Havn.

 10. Om 1½ time starter går turen mod Randers – nøj hvor har jeg glædet mig og bestemt ikke mindre efter at have læst anmeldelser og set sætlisten.

  Vi ses kl. 21 Pete

Skriv et svar