6 tanker om “I aften: Odense”

 1. Fucking Kræz! “Hvad skal det være hr?” – jeg følte mig hensat til betjeningen i en Jack & Jones butik – det tog mig en times tid før jeg opdagede at der var tale om to forskellige kvindelige bartendere, forskningen er alligevel kommet langt siden de klonede Dolly. For helvede hvor jeg hader det sted. Hvad skal man med en diskjockey, når han ikke laver det store andet end at tygge tyggegummi og spille bløde popsoulhits 90’erne, som alle tilstedeværende har brugt et årti på at glemme. Spar pengene til ham og køb aflad i stedet i syndere!!!

  Koncerten var ganske hæderlig, selv om stedet kvalte al sjæl. Lyden var dog ret sølle foran og endnu værre ude i siden. Jeg havde glemt, at jeg faktisk er ret begejstret for “Hvem Skulle Have Troet” selv om linjen ..man skal turde surfe alt på et bræt.. stadig gør ondt. “Der Kommer En Morgen” var aftenens altoverskyggende højdepunkt.

  ..og sådan var min aften.

 2. Nåja, for dem der er interesseret i en setliste… så har jeg det ikke, men jeg kan huske sangene der blev spillet, bare ikke i den rigtige rækkefølge.
  Der blev lagt ud med:

  Showtime
  Hollywood
  Film vi har set

  og så blev der spillet (in no particular order):

  Holiday Inn
  Hvem skulle have troet
  Fremmedlegionær (som det eneste LS-nummer!)
  Jeg har mistet
  Aftenland
  Sdr. Boulevard
  Der kommer en morgen
  Røde lanterne
  Invitation
  Coke Lovebirds
  Satans yngel

  Og som ekstranumre:

  Louise siger
  Happy ending
  København i dine øjne

 3. Jens, for satan! Tak for et fantastisk show i meget ydmyge(nde?)omgivelser på Cafe Kræz i hjertet af Odense i går aftes. Jeg havde det noget mærkeligt med at skulle på cafe for at se jer (lige på den anden side af gågaden spillede Die Herren for fulde huse på en anden cafe. Ikke et ondt ord om dem, men det er nu trist, at kopibands trækker flere end originalt dansk musik. Selvom omgivelserne og det meste af publikum ikke var oplagte, så fyrede i den sgu af. Jeg blev virkelig positivt overrasket over flere af numrene fra Aftenland Exspress, som ellers ikke var mine umiddelbare favoritter. Jeg havde på forhånd håbet, at I ville spille “Mandalay” og “Ensomt tog”, men i stedet blev jeg blæst væk af “Satans yngel” og “Coke Lovebirds”, som nu pludselig er som nyopdagede sange – det er skønt, når det sker. Og så blev “København i dine øjne” fremført gåsehudsfremkaldende intenst – meget stort og ligesådan med “Fremmedlegionær”, men det vidste jeg jo godt. Sammenlignet med sidst jeg så jer i O’nse (for 2 år siden) er det tydeligt, at det nu er et meget mere sammenspillet band. Det var virkelig en muskuløs performance af hele holdet. Der er nu også en grund til at Kira og co. er et af mine absolut yndlings-livebands – de gir den så intenst meget!
  Anyways, ville bare takke pænt – jeg oplevede det hele en tre hoveder fra scenen, lidt i skjul af de mange store mennesker, der stod plantet helt i front (fik du set min Elvis t-shirt?). Kunne godt tænke mig at høre dine egne tanker om oplevelsen af at spille på Kræz. Håber på Posten næste gang.
  Fortsat god vind de sidste to shows i denne omgang. Hvis I spiller ligeså intenst på lørdag, letter Pumpehuset!
  Fred…

 4. Selvom det ikke er det mest oplagte sted, skal det nok blive fantasktisk og vidundeligt. Gik glip af Joyride-tourens stop i Odense, så denne gang skal jeg nok være der! Vi ses så hurtigt vi kan…

Skriv et svar