Jens Unmack & Slagterne i Tivoli PÅ FREDAG!

2903_71986083191_637198191_1697136_1868921_n1

Sune Wagner skulle have spillet dobbeltkoncert med Kira & The Ghostriders på Plænen i Tivoli nu på fredag, men har måttet aflyse. Istedet rykker Jens Unmack & Slagterne det elektriske flag op, der blev plantet på scenen i steghede Pumpehuset lørdag aften, og landsætter det få hundrede meter derfra, midt i den gamle haves liv og lys, præcis kl 23.00. Kira Skov og hendes nye band tænder afsted én time før.

20 tanker om “Jens Unmack & Slagterne i Tivoli PÅ FREDAG!”

 1. Mon arrangørerne af den aflyste koncert i Sønderborg synes bedre om Sune W. efter den begrundelse, han giver for at aflyse? Det er næsten for oplagt at tolke den som om han har for travlt med sin internationale karriere til at give den koncert, han havde aftalt.

 2. Hvis bare Tivoli bliver ½ så godt som Pumpehset, så bliver det gigant fantastisk 🙂

 3. Jamen jeg er en følsom sjæl 🙂

  Jeg kan da godt klare Røde Lanterne, hvis det endelig skal være, men med showstart kl. 23 er der givetvis kun en time at gøre godt med, og så mener jeg ikke at nogle af de nævnte reelt er berettigede.

  Jeg tror den decideret rockede del af aftenen kommer til at bestå af Der Kommer En Morgen…..og så bliver der nok en del sing-a-long-venlighed med Hollywood, Love Goes On, Happy Ending, Coke Lovebirds, KBH I Dine Øjne ….Uanset hvad – det bliver fedt!

 4. Altså, I to x K (Morten og Erling): Satans Yngel kan I da umuligt savne, den er jo klasser under de smukke numre fra det nye album.

  Næh, skal vi have genindsat en ældre Jens U-perle må det naturligvis være “Født På En Søndag” eller “Holiday Inn”.

 5. Jeg ville hellere have hørt en sådan konkurserklæring af Wagnerske dimensioner fra f.eks. Rasmus Nøhr eller den buttetskønne.

 6. RE: En ærlig mand

  The Jesus and Mary Chain er gendannet, så måske det var en idé at nedlægge The Raveonettes?

 7. Så glad som jeg er for Sune Rose Wagner, er dette sgu’ den bedste nyhed på en tirsdag morgen jeg længe har fået!

  Vi ses på Plænen 🙂

Skriv et svar