27 tanker om “Ny Unmack-single”

 1. I denne situation er det vigtigt at huske, at Love Shop stadig eksisterer. Jens, lægger du sag an mod de pornografiske fynboer, eller skal jeg?

 2. Apropos DMA-hyldest kan jeg ivrigt berette, at jeg i dag kom forbi en af Odenses centralt beliggende … erotiske forretninger, som har skiftet navn til det hyldets-klingende: Loveshoppen!

  Sikke en hyldest!

 3. Jeg tror – trods min lunkne modtagelse af singlen – nu fortsat på pladen. Håber dog ikke at Prag-strygerne er med på alt for mange numre.

  Det ville være fedt, hvis Jens ville sælge signerede udgaver her på bloggen. Kunne det tænkes?

  Lad mig i øvrigt anbefale Mikael Simpsons nye single, som kan købes hos i-tunes. Mikael er simpelthen en overlegen lydsmed. Kan næsten ikke vente til pladen kommer.

  Marts bliver en god plade-måned 🙂

 4. Eddie, jeg tror som altid at vi kan regne med at der kommer lidt mere smæk, og spade, på live.

 5. Livet giver igen mening.

  Jeg hører noget nyt og nyder at det kan høres med det samme, at UNMACK er der midt i det hele, med det der for mig er guitaren, nemlig din stemme.

  Det har for mig altid været stemmen og ordene, der får mig til at stå op om morgenen at kæmpe med bus, S-tog, og arbejde, for i sidste ende at have fri nogle timer til at nyde bøger, musik og til at analysere den besynderlige og fantastiske verden vi er en del af.

  “Nogle venter på ting der aldrig kom”, det gjorde jeg også indtil dine soloalbum kom. Tak for de to, snart tre og sikken aften det kan blive i Pumpehuset d. 24/4.

 6. ovenpå en lang dag, har jeg endelig fået sat mig ned og hørt den nye single…

  jo tak, jo tak, jo tak, JO FUCKING TAK, JENS. FOR SATAN… Skøbnefortælling fra din mund til vores hjerter. et moderne eventyr. smukt.

 7. Jeg skal også begræde manglen på guitar. Synes der trækkes lidt for meget på Vivaldi og for lidt på rockens annaler. Spekulerer i øvrigt lidt på hvordan det nummer skal fremføres i en live-situation.

  Men måske rocken er død i det unmack’ske univers? Man fylder 40, begynder at lytte til lidt Springsteen og det var vel så det… 😉

  Godt ord igen – glæder mig til det samlede udspil.

 8. “Say, Billy Budd
  So you think you should ?
  Oh, everyone’s laughing
  Say, Billy Budd
  So you think that you should ?
  Everyone’s laughing !”

  Det er da et smukt nummer – smag er individuel, men stadigvæk, placer du dig blot i baren mens vi andre tanker slaviske strygere og gennemført dansk lyrik!

 9. Jeg har netop købt singlen i i-tunes.

  Det er ikke just rørstrømskhed, som gennemløber min krop efter 5 gennemlytninger.

  Nu håber jeg, at der vil være guitarer på nogle af de øvrige numre på albummet.

  Som udgangspunkt hilser jeg nytænkning velkommen. Men er det det? Synes nærmest det er en lightagtig Coke Love Bird uden pip.

  Skru op for guitaren Jens ! Og gerne retorikken, som du jo fortsat mestrer.

  Håber sandelig ikke, at strygerne skal medtages, når nummeret skal fremføres live. Så smutter jeg nok i baren.

  Med syrlig hilsen.

 10. 20 lyt allerede Anders, laver I aldrig noget på den der sprøjte??

  Fed sang – man må da sige at varslerne om strygere talte sandt 😉

 11. Absolut godkendt Jens. Strygerne er overbevisende og melodien insisterende voksende. Dejligt!

 12. Har hørt sangen MINDST 20 gange nu. Hold kæft hvor er den god. Sidder lige i skabet. Stort! Måske de bedste strygere siden The Verves Bittersweet… Fedt at der bliver taget nye skridt for hvert album!!! Tror også at Kim Wilde er glad… Og så er Vinterpalads heller ikke sådan at foragte 🙂

 13. Ååååhhhh, det lyder lovende!! Simpelthen så smukt. Kan ikke vente på at høre resten. Og glæder mig allerede til at se alle strygerne live…

 14. Har nu købt PILOTEN PÅ SIN ALLERSIDSTE DAG via iTunes og er BEGEJSTRET!MEGET stemningsfyldt! Anderledes og samtidig SÅ MEGET UNMACK!

 15. Kommer der en limited edition/deluxe udgave? Jeg tænker slet ikke i Depeche Mode baner (!) men måske en lille dvd fra studiet eller andet ekstra?

 16. Det er ingen ringere end Åse Eg, der har lavet forsiden og resten af albummets cover art.

 17. Ville forsøge at fordrive ventetiden med at høre “Love Shop Radio” på last.fm

  Men AK – denne side mener at “similar artists” er bl.a. Tue West (super similarity), Thomas Helmig, Gangway (very high similarity), Søs Fenger og Poul Dissing (high similarity).

  Nå, nu kom der da i det mindste en sang med C.V. Jørgensen!

 18. Sangtitlen må være inspireret af Nørlunds “The Pilot Who Didn’t Make It”?

  Glæder mig i hvert fald meget til at høre det….!

 19. Er der ikke længere noget, der hedder MySpace? Det troede jeg, at der var:)
  Tjek i øvrigt det nye cover hos alarm. Jeg synes, at det er af en helt anden klasse (positivt ment) end det seneste. Og så minder noget af coveret mig om et, som en stor britisk gruppe udgav i august 1983.

Skriv et svar