1-2-3-4

Så er tour-forberedelse gået igang i Superstar-studiet, med kun ét døgns forsinkelse, dog ikke uden problemer. For Nicolai Munch er blevet syg på sin Nordamerika-rejse og ligger pt. med feber på Bornholm. Og vores lydbillede i træningen har det mildt sagt hårdt uden ham og hans Rickenbacker-karisma. Håber virkelig han får det bedre og vil kunne være med os i København fra på mandag, men det er indtil videre ønsketænkning, for han er hårdt ramt – god bedring, Nicolai!

PS – Super, intens Nikolaj Nørlund-koncert i udsolgte Musikcafeen i Magstræde onsdag aften – andre her der så?!?

7 tanker om “1-2-3-4”

 1. Stær, du har ikke uret, han spiller oftest Precision live. I arkiverne her på siden er der dog billeder fra indspilningen af “Vejen hjem..”, hvor det er Rickenbackeren der er i aktion.

 2. Hmm, Rickenbacker… Jeg synes da han spillede Precision-bass ved dobbeltgig’et med Mikael Simpson og Sølvstorm i store vega??? Sådan én har jeg nemlig – og har lært alle sangene fra “vejen hjem” på den… 😉

  Good vibes herfra til Bornholm – vi må og skal have den mand rask. Jens Unmack spiller kun med førsteholdet! og det er the truth.

 3. fremragende nørlund-koncert på musikcafeen.

  folk snakkede også gevaldigt onsdag aften – rystende at barpersonalet tilsyneladende var dem der råbte højest!

 4. Nørlund var ekstremt ukoncentreret i Aarhus men efter sigende nåede han at lære sine egne sange i løbet af turneen. Men hvor blev den gæsteoptræden fra Jens U. af som jungletrommerne havde meldt om?

 5. Jeg så ham (Nørlund) på Pitstop sidste fredag, men sikke da folk snakkede – øv!!! Men ellers var HAN jo skide god:-)

  Håber virkelig I bliver klar til tour!

Skriv et svar