30.000 mennesker

Vores webmaster Pastoren startede for tre dage siden en hjemmeside, som sit personlige bidrag til nedtrapning af den gigantiske konflikt, forårsaget af JP’s famøse tegninger. Og man må konstatere hans initiativ har været en massiv succes, for her, fire dage efter den kom op, har siden allerede indsamlet over 30.000 underskrifter for respekt, forståelse og dialog som den rigtige vej frem – imponerende!

Siden kan besøges og underskrives på www.forsoningnu.dk

4 tanker om “30.000 mennesker”

  1. Jeg har tilsyneladende også overtaget rollen som ham der vokser op og opdager rock’n’roll. Jeg må til at passe på med hvad jeg siger!

  2. Pastorens aktuelle status som mediefigur skærpes yderligere i dagens udgave af Politikens bogtillæg, hvor Pastoren er ugens “gæst” i den faste rubrik “Hvad læser du”. Her fortæller Pastoren bl.a. at han er i gang med Populærmusik fra Vittula på svensk samt at han gerne vil til Irland.

    Til gengæld er Jens Unmack ikke længere blandt Tips Bladets gæsteskribenter – efter kun et enkelt bidrag så vidt jeg ved, er Unmack forsvundet fra panelet. Ville de ikke sende dig af sted som fast reporter på Anfield, Jens?

  3. Godt gået Pastor!

    Jeg er da sikker på at hovedparten af de 19.999 andre der har skrevet under har hørt om forsoning nu gennem JU.dk 😉

  4. Godt initiativ. Tillykke til Pastoren! Der i kraft af sit alias har været en mystisk figur for mig i mange år, men nu er blevet afsløret som noget så jordnært som datalog og mac-mand efter en TV-optræden i forbindelse med omtale hjemmeside 🙂

Skriv et svar