Nu blæser det på jorden


Guirlander hevet ned, kasseapparater kørt bort, hjerters fest sat i stå og glemt væk. Forude venter mindst 3 måneders farveløs, semi-arktisk kulde. Enjoy!

10 tanker om “Nu blæser det på jorden”

 1. “Nuvel, jeg regner dog med at dette mål, som alle de andre bliver tilskrevet et selvmål, det tegner til at være mere reglen end undtagelsen disse tider, når det gælder et Crouch mål” – arf, ni sejre i træk og stadig kan det lade sig gøre at finde en ikke helt lille indebrændthed frem mellem alle flosklerne 😉

  I alle tilfælde tillykke til de tilstedeværende af rød overbevisning. Ufortjent kunne man jo i hvert fald ikke kalde det.

 2. Jamen, det er jo utroligt det der sker i år – først CL-sejren i maj, og nu et spil, der synes niveauer over hvad L’pool har præsteret i meget lang tid! Sidste år ved denne tid var Chelsea-Arse-Man U-toget allerede forsvundet i det fjerne. I år er vi selv med på det. Føles godt!

 3. Min fejl Jens. Havde byttet kampene mellem WBA og Notlob ud imod hinanden. Ellers så regner jeg også du er blevet moderat optimist? Med tankespind på det momentum vi har kørene for tiden. Regner selv med at tage med vinger til Anfield og Charlton kampen i marts, der måtte Chelsea gerne have spillet et par kampe uafgjort og tabt endnu flere, dog er det en fattigmands drøm, da jeg desværre ikke kan se det ske.

 4. “In for a week, out for 10 years, Everton in Europe”. Kan ikke lade være, havde seriøst nerver af gelé i går inden kampen. Merseyside derbyet, betyder stadigvæk for de røde og blå fodboldgale scousers unedelig meget. Så det var en fornøjelse at se Crouchino udvise sublim overblik og teknik, da han uddriblede senioren Martyn i Everton målet og gjorde det til 0-1. Nuvel, jeg regner dog med at dette mål, som alle de andre bliver tilskrevet et selvmål, det tegner til at være mere reglen end undtagelsen disse tider, når det gælder et Crouch mål. Efter dette, var der vel ret beset kun ét hold på banen, og Stevie G, kunne derfor fortjent kort tid efter gøre det til 0-2 og med et Lord Cissé mål efter pausen, var den kamp lukket, selvom James Beatie før pausen dog havde fået reduceret. LFC sejler for fuld damp for tiden, og denne oceanliner tager til Birmingham på nytårseftermiddag for at gæste WBA og forhåbentlig sætte alle sejl til og tage derfra med den 10 sejr i træk.

 5. Ja, “når det blæser på jorden” (Omskrivning af en gammel Kent schläger), så spidser programet til i PL. Og på Merseyside skal der spilles en aftenkamp, faktisk nr.202 af slagsen. Derbyopgøret mellem Everton og LFC. Everton fik mandag aften, en hjælpende hånd af Milan Baros og resten af Aston Villa mandskabet til forblive tæt på nedrykningstregen. LFC kørte derimod The Toon Army ligeså stille over, med til tider fantastisk passingsspil,vilje og gejst. Nuvel, alt dette smides over bord, når et derby venter og der kridtes op til kamp, hvor det poleret bolspil får trange kår – og energi, vilje, nærkampe,hastighed vil oplyse aftenhimlen på Goodison Park. Jeg tør ikke spå om resultatet, men håber dog af hjertet at LFC kan holde deres nuværende momentum kørende og trække sig sejrrig ud af aftenes “lokalkrig”. YNWA

 6. Hey pete1970,

  Nemlig – jeg tænkte selv på at skrive om de 2 LC numre her på siden men kunne ikke lige finde det rigtige “emne” at gøre det under.

  Men som du siger: Det lover godt, numrene er “soooo Lloyd Cole” og vi glæder os!

  .

 7. Også Nicky Wire fra Manic Street Preachers var på gaden 25. december med en julegave i form af et solonummer – kun at finde denne ene dag fra http://www.manics.co.uk.
  Titlen er I Killed The Zeitgeist og den er desværre ikke ret god….

 8. I en helt anden sammenhæng – har Hr Lloyd Cole (og andre) observeret, at den RIGTIGE Lloyd Cole lagde 2 mp3´ere op på sin hjemmeside juleaftensdag?
  Numrene er i didn´t see it coming og the young idealists – begge råmix, men det lover godt for mere nyt fra den kant af verden.

  Mht vejret – så falder sneen ubarmhjertigt over hjortshøj city i det østlige dk i disse timer…..smukt!

Skriv et svar