Ang. Vega

Skal for god ordens skyld nævne, at vores show torsdag aften er flyttet ind i Lille Vega, der som koncertsted vil passe bedre i forhold til størrelsen af antal solgte billetter. Der er pga denne ændring ifølge Vega derfor nu kun “få billetter” tilbage. Så de der vil med på turen væk fra Skyggernes Dal, men endnu ikke har sikret sig adgangstegn, må hellere skynde sig. Vi i Jens U & The Lonely Lovers glæder os mægtigt til denne aften!

5 tanker om “Ang. Vega”

  1. For god ordens skyld. Sidst Wilco gæstede København spillede det en fantastisk koncert i Lille Vega. Der har aldrig været en majoritet af rigtige rockfans her i byen….

  2. Hey Mads. Everything’s gonna be alright…tid til at gå ned i Vega, ikke til at være trist, right:-) I Love Shop kunne vi først tilsidst sælge rigtig mange billetter ny plade eller ej, så sådan et brand kræver lang tid at opbygge, gennem de mange top-koncerter der kan sprede ordet. Sådan en ser vi frem til torsdag aften – det skal blive stort!

  3. Mads R og I andre kan I hvert fald glæde jer til Satans Yngel, eller hvad den nu kommer til at hedde – ren og rå rock’n’roll!

    Selv skal jeg tilbringe aftenen med Pete Doherty, hvis han ellers møder op – og søndag står den på Radiohead! Ikke den værste koncertweekend som vi siger hvor jeg kommer fra.

  4. Tænk at der ikke er flere der vil tilbringe en forårsaften i selskab med Jens & The lonely lovers. Det er måske mest ærgerligt for dig Jens ? Til gengæld tror jeg vi er mange der glæder os til en endnu mere tæt og intens koncert hvor vi forhåbentlig får lov at høre nogle af de små nye babyer du pusler om for tiden.
    Det bliver godt at høre !

Skriv et svar