6 tanker om “Citat at tage med”

  1. Jeg synes at Kvamms citat er sjovt og rammende, men han skal kigge sig selv efter i kortene, for hans egne tekster er da virkelig også noget lort.
    At se og høre på Kvamm er lissom at høre en sur skolelære fra Silkeborg ytre sig, den der “for enhver pris alvorlig” facade han fyrer af er sgu da til at brække sig over. Tænk hvis der var nogle der påstod at Nephews succes havde noget med hans medvirken i Drengene Fra Angora at gøre… Måske er det derfor at den “jeg vil være sur” agtige Simon Kvamm altid udtaler sig som medlem af Nephew, og den “Jeg er fra Jylland og laver grin med mig selv” agtige Kvamm udtaler sig på vegne af Angora holdet. Jeg har heller intet tilovers for Nøhr, og kan give Simon ret, men man skal ikke kaste med sten når man selv…..

  2. En vis buttetskøn debutant laver musik, der minder mig om noget, jeg er for pænt et menneske til at skrive her.

  3. Jeg tror, at det er meget generelt. Enten kan man lide Nephew eller også kan man ikke. Jeg er på førstnævnte hold og synes at deres nye plade er fremragende. Kliche eller ej 🙂

    I øvrigt havde Rasmus Nøhr noget svært ved at forholde sig til ovennævnte udtalelse, da han blev konfronteret med den ved P3Guld.

  4. Ikke min. At høre Nephew er ligesom, hvis en eller anden havde skiftet vokalen på dine kliché-plader ud med en talesyntese, der læser de gule sider op baglæns.

Skriv et svar