E-v-e-r-g-r-e-e-n

LS 15

I dag udkommer Love Shop’s nye best of-album endelig; hits, favoritter, singalongs, 2 nye sange + (hvis man køber CD’en) en limiteret bonus-liveplade ved navn Syng For I Morgen! – what’s not to like? Enjoy!

8 tanker om “E-v-e-r-g-r-e-e-n”

 1. Nå ja, så giver det en god mening 🙂 Sad lige og lyttede til live cd´en, den er meget rørende

 2. Ja, vi har selv opdaget fejlen med Hassig på ‘Skyggehjerte’, og den vil blive rettet til vinylen, samt også til næste CD-oplag. Fejlen er dog ikke så graverende, da jeg i teksten lige under retteligt krediterer Mikkel for hans musik.

  Nis er ikke nævnt idet det er Mikkel der står for bas på begge de nye numre.

 3. Jeg er enig med Yugo Star – det undrer mig, at Nis ikke er nævnt. Det fortjener han….. Hvis det ellers er ham der spiller bassen 🙂

 4. Nu vi er ved sætternissen: Der er ikke krediteret bas på de to nye numre, men mon ikke Nis Tyrrestrup fortjener den kredit?

 5. Jamen, Spooked, jeg havde netop hørt cd’ en, og da bonusnummeret gik på, tænkte jeg: Hvad var det nu det hed? Du gav svaret, tak 🙂 og så vil jeg i øvrigt gerne lige tilføje: B-R-E-M-E-N og H-I-M-M-E-L-F-L-U-G-T O-G H-Ø-J-D-E-S-K-R-Æ-K

 6. Har en fest med Evergreen og live cd’en fra hin mindeværdige vinteraften i Vega i 2010. Tusinde tak!

  Men der har altså sneget sig en lille fejl ind, som sætternissen må have overset. Under Skyggehjerte står der * Unmack – Hassig / Unmack fra Skandinavisk Lyst. Og selvom Hassig høres meget her, så skulle der nok have stået Damgaard i stedet. Alt tilgivet. Det er stadig storslået!

 7. Tak for i aftes, hvor CD’en fulgte med billetten. Og tak for et par fine nye numre på Best Of samt det lille blødende men dejlige stik i hjertet at der var blevet plads til Hilmer og en remixet udgave af Havana Song.

  Fantastisk aften, god stemning og med ørerne på stilke lyttede vi til de kendte numre i forholdvis nøgne udgaver.

  Vi ses til februar 🙂

Skriv et svar