Elektronisk apropos

Sidder her og prøver forgæves at sidde stille til Kink med Anders Trentemøller. Hør ham på Roskilde snart – og på Mikael Simpsons De Ti Skud, hvor han medvirker på flere numre. Kink er forresten (ud over at være en 12-tommer) at finde i cd’en, der følger med det nyenummer af Soundvenue, som har et interview med Jens (og en noget forbeholden anmeldelse af Vejen hjem fra rocknroll).

Også på Roskilde kan man opleve Four Tet alias Kieran Hebden, der for nylig har udsendt et meget interessant album, Everything Ecstatic, hvor han (som på forgængeren Rounds) klipper og klistrer samples af akustiske instrumenter til forbløffende numre. Formelt set er det techno, reelt kan man ikke rigtig genrebestemme hans musik.

To interessante beviser på at der trods altkan komme noget fornuftigt ud af at eje en Windows-pc…

4 tanker om “Elektronisk apropos”

  1. Ja nu kan jeg så selv bekræfte det. Simpson optrådte som en del af Trentemøllers optræden på Metropol på Roskilde lørdag aften efter Mikaels egen koncert. I øvrigt 2 rigtig gode koncerter.

  2. Ja, det bliver godt at få noget musik i ørene – jeg er helt klart at finde både til Mikael Simpson og Anders Trentemøller. Har hørt et sted at de skulle være i gang med noget sammen, nogen der kan bekræfte det?

  3. Ja, bl.a. på Roskilde Festival på lørdag kl. 23, efter at Mikael Simpson & Sølvstorm har spillet kl. 21, så det passer jo perfekt.

  4. Anders Trentemøller er et kæmpe talent. Hvis man kan lide den mere dansable techno/house og de produktioner han har lavet på den seneste Mikael Simpson plade, så kan jeg varmt anbefale at støve nogle af hans 12″ singler op eller endnu bedre at gå ud og se ham live, hvor han sammen med sin DJ-makker T.O.M. virkeligt kan rive et dansegulv rundt. De spiller i øjeblikket rundt omkring i verden, men de er heldigvis også flittige til at spille i DK.

Skriv et svar