Ovenfra og ned

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-MiS.jpg

Hvad har Mikael Simpson og Tom Waits tilfælles? De topper i dag begge Berlingskes liste over årets bedste udgivelser:

Ude:
1. Tom Waits: »Orphans«
2. Joanna Newsom: »Ys«
3. Muse: »Black Holes & Revelations«
4. Burial: »Burial«
5. Gnarls Barkley: »St. Elsewhere«
6. Jenny Wilson: »Love And Youth«
7. Thom Yorke: »The Eraser«
8. Justin Timberlake: »FutureSex/LoveSounds«
9. Arctic Monkeys: »Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not«
10: Clipse: »Hell Hath No Fury«

Hjemme:
1. Mikael Simpson: »Stille & Uroligt«
2. Teitur: »Stay Under the Stars«
3. Murder: »Stockholm Syndrome«
4. Moi Caprice: »The Art Of Kissing Properly«
5. Johnson: »Det Passer!«
6. I Got You On Tape: »I Got You On Tape«
7. Powersolo: »Egg«
8. Michael Falch: »Falder Du Nu«
9. Nephew: »Interkom Kom Ind«
10. Oh No Ono: »Yes«

8 tanker om “Ovenfra og ned”

  1. Jeg har både Michael Fachs senezte skive, som jeg faktisk synes er hans bedste soloplade ever… Oh No Onos plade fik jeg (på vinyl) i fødselsdagsgave, og jeg synes den er ret god. De livekoncerter jeg har set (Skanderborg Festival og Pumpehuset) har været gode men korte. Jeg mener absolut at der er belæg for begge pladers tilstedeværelse på listen. Men hvor er Kim Larsens seneste?

  2. Jeg vil placere Murder øverst sammen med moi Caprice. Simpson er fantastisk men jeg synes at den seneste er hans svageste udspil. Og så vil jeg også finde en plads til Michael Falch men ikke til Å Nej Ånej.

  3. fortjent at Simpson ligger nr 1. Synes Newphew har fået for meget hype. Mener fair nok, deres plade er superfed, respekt og alt det, men Simpson er der bare mere kunstnerisk og mere guf at komme efter…. Simpson kan bruges i flere sindsstemninger end Newphew kan, men det er bare min mening.

  4. Oh No Ono er fede (nok) live – meget energiske (deres Beatles cover nummer er vildt cool). Men jeg har været til min første og eneste koncert med dem, for ja-det er gymnasie musik – og jeg kommer nok heller ikke til at købe pladen.

  5. Oh No Ono er festfyrværkeri live, men på plade har jeg endnu ikke forstået dem.. Tom Waits befinder sig ca. hvor han burde, men hvor er Modern Times? Og så er jeg ikke enig i Newsoms placering, så god har jeg aldrig fundet hende. Sluttelig kan man kun klappe i hænderne over Murders fine placering, men igen, Rhonda Harris? Glæder mig til Politiken kommer med deres bud på årets plader, de har som regel fat i den lange ende.

  6. Oh No Ono er gymnasiemusik på helium! jeg er endnu ikke kommet igennem hele pladen, men har hver gang måtte opgive på halvvejen. Berlingskes liste er muligvis den kedeligste hidtil og hverken Baby Woodrose eller Pluto på den danske top10, det holder ikke vand!

  7. Clipse-pladen er fantastisk, men hvad laver Tom Waits på toppen?

    Er Oh No Ono noget man burde give en chance? Det jeg har hørt so-far siger mig ikke rigtig noget?

Skriv et svar