European night

Ja, der var rødt kort til Mané i lørdags. Men indtil da var LFC absolut jævnbyrdigt med i dysten, så ikke den store ærgrelse her over det nederlag, hvis resultatstørrelse ikke står som en korrekt spejling af de to holds indbyrdes styrkeforhold. Men godt med en kamp så hurtigt nu, med mulighed for at vaske ærgrelsen bort. For Champions League og de berømte european nights er endelig tilbage på Anfield, hvor et så godt hold som Sevilla er på besøg. Alt kan ske – det bliver nervepirrende, også at se Coutinho’s modtagelse, bliver han introduceret.

Liverpool – Sevilla, onsdag kl. 20.45, 3+/downthelocal

3 tanker om “European night”

  1. Enig omkring forsvaret. Jeg havde troet og håbet at det blev bedre jo længere tid de havde spillet sammen. Du havde forudset det Jens!

    Er dog ikke helt enig omkring analyserne fra City kampen. Mener de blev udstillet og udspillet af et klogere spillende hold – og resultatet er vel et historisk stort nederlag – svært at forklare bagefter at man reelt var med i den kamp når man taber 5-0. Og Burnley kampen kunne godt have været vundet, men også tabt….krise?

  2. At smide en sejr væk gør ondt, men at gøre det igen og igen og igen på eksakt samme forudsigelige vis, æder sjæle op. Crazy at det forsvar kører uforandret videre denne sæson, som om ikke alle og enhver ved, hvad det kommer til at koste.

    PS – Henderson ikke i sit livs form. En LFC-anfører ligner han alt andet end lige ikke pt, enig.

  3. Fantastisk første halvleg, og resultatet er ret beset ikke nogen katastrofe. Alligevel sidder man her bagefter med en dårlig fornemmelse. Liverpool evner simpelthen ikke at fryse en kamp, og reaktionen efter udligningen var ikke-eksisterende. I gamle dage ville Gerrard have drevet kollegerne fremad i slutminutterne i et indædt pres, og i virkelighed begynder pilen måske at pege lidt på Henderson, både som ham, der ikke formår at kontrollere, og som den manglende indpisker? Til sidst bar Klopp sine frustrationer udenpå, men kanske bør han også gribe lidt i egen barm. Selvfølgelig burde der være hentet en makker ind til Matip i sommerpausen, også selv om man så måtte stille sig tilfreds med den “næst-mest-ønskede”, men derudover gør det også ondt at se Origi køre rundt i en folkevogn. Kanske er han stadig meget ufærdig, men han kunne være kommet med noget andet tilsidst, inklusive sin fysik. Sturridge er simpelthen ikke holdbar … Nogen, der har JK’s mobilnummer?

Skriv et svar