Evergreen-tracklist

LS 15

EN NAT BLIVER DET SOMMER
DRØMMENES KØBENHAVN
FUCK MIN HØJDESKRÆK
COPENHAGEN DREAMING
LOVE GOES ON FOREVER
BELLAVISTA SOL
KRÆMMERSJÆL
ALLE HAR EN DRØM AT BEFRI
NORDLYS
REDNINGSKLAR
IKKE LANGT HERFRA
SKYGGEHJERTE
SKANDINAVISK LYST
I MORGEN
MESTEREN
DØDT SOUVENIR
EVERGREEN

13 tanker om “Evergreen-tracklist”

  1. Husker ikke hvorfor credits så usædvanligt for LS er spredt ud på den måde. Var nummeret en jam? Nej. For mange kokke? Sangskrivningen er pauver, men om det har noget med antallet af medskyldige at gøre skal ikke kunne siges. Og hvorfor kom Tom Petty ikke på creditlisten, nu vi alligevel var igang med at dele procenter ud?

  2. Hvad er historien bag Casanegra? Den var vist første single fra DK og credits siger: Muus, Hassig, Unmack, Dehn, Grabowski! For mange kokke?

  3. Man kan da heller ikke skjule noget for dig. ‘Gin + Tonic’, ja. Og ‘Casanegra’. De der ikke husker fortidens synder er dødsdømt til at synge dem igen. Eller noget.

  4. Den får en ret prominent placering på ‘Nevergreen – worst of LS’, 88.

    Thomas, hører hvad du siger. Men som band satser vi så insisterende på her og nutid, at en best of næsten skal reflektere, at vel minimum halvdelen af de numre der er på setlisten til vores shows er fra efter det store break…

  5. Jeg tror, at Fremmedlegionær er så uheldig, at den er med på Go!, og der er højst valgt to numre pr. album, og så er Love Goes On Forever og Copenhagen Dreamning foretrukket…..Stærkt udgivelse med Evergreen, synes dog at der er en lidt for stor overvægt på de seneste albums i forhold til de tidlige (men som skrevet før, så er der jo tidligere udkommet en opsamling baseret på de syv første: Sendt fra himlen i 2004). Men spændende hvad de to nye indeholder

Skriv et svar