Exit John Simon Ritchie

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-sidviciouspvc.jpg

I dag er det 28 år siden, John Simon Ritchie tog en overdosis heroin. Stoffet fik han af sin mor, der selv var en erfaren misbruger. 21 år og 8 måneder gammel var han også selv en erfaren mand: Han havde været medlem af et stildannende band fra London, havde været på USA-turné med selvsamme og havde slået sin kæreste ihjel.

I dag kan man købe samlerfigurer af Sid Vicious. Se ovenfor. Og bemærk hvordan han næsten ikke rører ved strengene.

Se http://www.starstore.com/acatalog/Starstore_Catalogue_MUSIC_ACTION_FIGURES_2878.html, hvor man også kan erhverve sig figurer af f.eks. John Lennon, Jimi Hendrix, Kurt Cobain – og My Chemical Romance (jeg vidste ikke at de var døde…)

4 tanker om “Exit John Simon Ritchie”

  1. Ja, og også senere i PIL, var Lydon (Rotten) fantastisk… Lyt f.eks. til nummeret “Public Image”. Jeg er tæt på at påstå at det er den bedste præstation af Rotten/Lydon ever, selvom Sex Pistols lp som helhed også er fan-fucking-tastic.

  2. Johnny Rotten var en fan-tas-tisk forsanger og Pistols – med Matlock på bass før umulige Sid Vicious tog over – var et hæsblæsende rocknrollband!

  3. Sex Pistols bedste numre lyder forbløffende vitale når man hører dem i dag, de har en primitiv farlighed som adskiller dem fra så meget anden classic rock. Lidt ligesom det første Stooges album.

Skriv et svar