Henrik Hall

Mens arbejdet med Henrik’s solodebut er ved at tage fart, kan vi allerede snart nyde hans selskab i anden pladesammenhæng: 19. september udkommer musikkritikeren Klaus Lynggaard på Universal Records med albummet “På Herrens Mark”, hvor Hall som mundharpespiller medvirker på 5 sange. En af disse er Love Shop’s “Til Stjernerne”.

Blandt øvrige medvirkende på Klaus Lynggaard-udspillet findes bl.a. Mikael Simpson-guitaristen Henrik Liebgott, Nanna Lüders og legendariske Peter Peter.

4 tanker om “Henrik Hall”

  1. Meget kan jo ske på et døgn. Trist at Everton måtte bøje sig for overmagten. Men pragtfuldt at Ajax fandt rette vej til Champions League… Vanaf de rand van het strafschopgebied knalde Sneijder de bal in de linkerkruising: 2-1!

  2. Ja, et herligt døgn med Manchester City på 1. pladsen i PL er desværre forbi i denne omgang. “Til stjernerne” er virkelig en Love Shop klassiker i mit lille liv. Bliver spændende at høre den som cover-version

  3. Super med Henrik Hall, super med aftenens halvegsresultat i Amsterdam, og super at City stadig ligger nummer 1 – selvom der blot er nogle få minutter til……

Skriv et svar