Her falder Imperiet

Rockstjernemanererne hos Imperiet er lige til at få øje på, da Sveriges største rockband op gennem 80’erne spiller sin sidste koncert nogensinde. Det sker i Stockholm på rockklubben Ritz i aften for 35 år siden. Imperiet har været meget rundt på hårdt arbejde og spiller tight som fanden her sidst i karrieren, hvor ingen på Ritz kan betvivle, at en stor solokarriere bare MÅ ligge vente på bandets altoverskyggende midtpunkt Joakim Thåström. Her er hele aftenen på Södermalm d. 11. september 1988…

5 tanker om “Her falder Imperiet”

 1. pl&p havde jeg sgu glemt – sikkert sammen med andre, men for mig var det ikke lige så bevidst som for dem, da jeg faktisk synes, at de skiver kan noget, hvis ens humør er til det. men jeg er jo også kæmpe tin machine-fan a pro pos peter k-sammenligningen.
  glemt i farten blev også sallskapet, der da også er fremragende. ham svenskeren imponerer mere og mere

 2. Jeg synes faktisk den første Peace, Love & Pittbulls kan noget….mens de efterfølgende 2 var middelmådige. Oh well, tror det var et nødvendigt opgør med ham selv, som nævnt. Thåströms “Tin Machine”…..?

 3. Enig, et fejende flot hattrick. Men er det fjerde mål, Thåström’s engelsksprogede industrial rock-projekt Peace, Love & Pitbulls, der alligevel udsender hele tre albums i 90’erne, blevet VAR-annulleret? Svært at finde Thåström-tilhængere, som ikke ser PL&P’s hårde kost som andet end et åbenbart nødvendigt selvopgør, der må have betydet langt mere for ham end det gjorde for dem.

 4. en sand gigant..
  imponerende hattrick med ebba gron, imperiet og som sig selv. evig udvikling uden kvalitetsknæk. respekt.
  som en anden mccartney med the beatles, wings og sig selv.
  der må være mange flere hattrick med folk, der kan deres hittrick derude?

Skriv et svar