8 tanker om “I aften: Love Shop hejser flaget på Amager”

 1. Godt ord igen. Det var blot min oplevelse fra en ret central plads i salen.

  Nu glæder vi os til at se, hvad sommeren afslører af LS-gigs.

 2. @Jens: Det var en betragtelig fantastisk indsats fra scenen på en vild og bevægende aften, så tak.
  Fornemmede også at folket på Amager og fra oplandet tog godt imod, omend der næppe var så meget knald på fra start i salen som i Vega i november. Det er dog for så vidt underordnet.
  Undskyld, at jeg ikke rakte hånden op, adspurgt hvor mange lokale publikummer, der var til stede: Jeg er jo bare fra Løgstør;-)
  Er der i øvrigt ikke noget om at rock-trommeslagere bare gerne også vil bestemme? 😉

 3. Anhjch, vi oplevede folket på Amager som helt igennem fantastiske og givende, og har vel iøvrigt aldrig haft en mindre gæsteliste i København. Hvad Thomas Duus angår elsker jeg ham ubetinget højt, det selvom jeg i aftes måske ikke lige nåede at få fortalt hvorfor vi spiller under det Dannebrog. Det var sgu’ en super aften – cheer up! 😉

 4. Undskyld mig, men hvad var det lige for et publikum, der drog på Amager denne lørdag aften. De var jo komplet døde og stillestående, og man kunne se på Jens, at han havde noget af en udfordring foran sig. Uanset hvilke våben han hev frem, var det, som om de prellede komplet af på publikum, som ikke gad festen. Først til allersidst (faktisk inde i ekstranumrene), fik bandet flertallet med. Amager Bio har rygte for at have rekordlange gæstelister, og jeg tænker, at der må have været en del freeloaders, som “kun kender hittet” (og det var tydeligvis ikke “Pia Larsen”!).

  Bandet havde også et par sjuskefejl – og anede man lidt dårlig karma mellem Jens og Thomas Duus? “Vi er ikke klar endnu”, sagde Jens, da der blev trykket på cue-knappen til “Dit eget selvmord”, hvortil svaret lød: “Bare syng”. Oh well…

  Overordnet spillede Love Shop sgu godt (og Mika er jo FANTASTISK!), men af uransagelige årsager var det op ad bakke mod et halvdødt publikum.

Skriv et svar