9 tanker om “LS-release!”

  1. Alle taler om Kastanjemanden for tiden. Jeg har (endnu) ikke selv set den serie. Men man må sige, at Nordic Noir passer perfekt til den stemning, som folk taler om, i det hele taget er det en storslået hyldest til efterår med både uhygge, hygge, mørke og farver på vores breddegrader.

    “Hvem længes mærket af skovens røde flammer/brænder oktober hver ansigt afsked rammer.”

  2. @nc Nis spiller bas til koncerterne, mens Mika gør det på albummet (så vidt jeg ved – har ikke fået det fysisk endnu). Men det er jo ikke usædvanligt, at der er forskel på studie- og livemusikere – Sune Wagner har jo desv. aldrig spillet med LS live..

  3. @Anders Lau: Thanx. Men hvis det er Mika, hvad gør vi så fremadrettet til koncerterne – manden kan vel trods alt næppe både spille sin aldeles fremragende lead-spade (Don’t go away!) OG bas?!

  4. Ja, højt niveau altid – og produktiv, en plade hvert andet år cirka – det er imponerende. Så Jens kan godt tillade sig at være efter bands og sangere der tager mange år om at lave deres plader! Pøj-pøj med albummet, håber at det sælger godt… det har fået fremragende anmeldelser – tillykke med det.

  5. Kan kun sige – som ved de seneste albummer: utroligt at LS kan opretholde så tårnhøjt et niveau. Her er jo ikke en eneste overflødig sang. PS hvem spiller den utroligt lækre fløjsbløde bas – hør fx indledningen på The Troubles.

  6. Hvilket album ! – rålyttet det hele dagen – var solgt fluks på singlerne allerede, Kun Længes skygger og Ægte Nordic Noir men The Troubles og Efterårsklassikerne er jo af mindst samme klasse og Exitstrategi rykker også – vi ser frem til Aalborg, og – måske -Thisted.

  7. Smuk plade og tak for en fantastisk verdenspremiere på Bremen i går…

Skriv et svar