I dag bliver det Sommer

Må lige give en lynhurtig hands-up for det faste anker Peter Sommer, der i dag udsender sin Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske. Har til nu kun her fået hørt meget til side 1, hvor Sommers faste band Tiggerne spiller med, men de fem sange med dem er allerede alle pengene værd, det uanset hvad side 2 feat. Bremer/McCoy vil vise sig at byde på. Men mon ikke også der ligger guldkorn der?! Her vinterens single ‘En Sand Kærlighedshistorie’ i session-udgave…

4 tanker om “I dag bliver det Sommer”

  1. Kan kun istemme det rosende kor. Og til Louwsma vil jeg endda gå så langt som til at hævde, at “Det Evige Nu” er et at de allerbedste Love Shop-numre, som LS ikke har skrevet!

  2. Det er et satans fedt album – tiden vil vise om det “topper” Til Kragerne… Her på dag 2 gør det, men spørgsmålet bliver i sidste ende om det tages frem om 5 år… Jeg tror det…

  3. Har haft fornøjelsen at lytte albummet igennem op til flere gange nu. Er det kun mig der kan høre et strejf af Aldrig Træt Aldrig Mæt i Det Evige Nu ????

  4. Har haft lejlighed til at høre hele albummet et par gange. Kan kun være enig. Og Jens kan roligt glæde sig til 2. halvdel. Her indtræffer fornyelsen, med Sommer i en lidt anden og mere jazzet (!) lyd, der faktisk også klæder ham. Tekstmæssigt er han heldigvis fortsat helt sig selv, måske endda med en ekstra pil opad. Jeg vil mene at dette er hans bedste album til dato.

Skriv et svar